lördag 22 oktober 2011

Filmkväll

Efter den obligatoriska fredagstacosen blev det filmkväll i soffan. Började med "den hemliga filmen" jag fick med sist jag beställde film:

The town 

Av Ben Affleck, med Ben Affleck... Jag satt hela filmen och väntade på att Matt Damon skulle dyka upp någon gång ;) Handlar i alla fall om ett gäng med bank/värdetransportsrånare som vid ett bankrån tar med den kvinnliga bankchefen som gisslan. Hon släpps dock när de maskerade rånarna är i säkerhet men för att vara säkra på att hon inte kan avslöja dom så börjar Ben följa efter henne och förälskar sig såklart... Men ska han kunna sluta sin brottsliga karriär? Kommer han bli avslöjad?


Den var faktiskt bra! Jag blev lite förvånad eftersom man oftast bara får med skitfilmer som gratisfilmer. Spännande trots att det var lite väl lätt att räkna ut vad som skulle hända. Absolut sevärd dock!

Betyg: 7,5/10

Började känna mig lite trött och behövde något lättsamt:

Just go with it

Adam Sandler och Jennifer Aniston i huvudrollerna. Adam spelar en plastkirurg som använder en vigselring som raggningsknep. Det går tydligen hem hos kvinnorna att vara en man i ett dåligt äktenskap... När han sen hittar "den rätta" och förväntar sig att ha en fru att skilja sig från så får han sin sekreterare, Jennifer, att hjälpa till och spela hans fru... Lögnerna blir bara större och större... Hennes barn dras in i det... Hur ska det sluta?


Jag fick det jag förväntade mig: lättsamt, lite fjantigt och sockersött. Men för sin filmkategori helt okej. 

Betyg: 6/10

Borde väl gått och lagt mig men jag kunde inte låta bli min senast inköpta tecknade film. Ja inte så att jag inte sett den förr... Flera gånger... Men nu hade jag den på riktigt :)

Lejonkungen

Kanske inte behöver dra storyn!? Alla borde kunna den och kan du den inte ska du se den! Så det så!


Man får gråta när Mustafa dör om man vill... En grymt bra film med kultmusik! Småfnissade för mig själv :) Det får man också om man vill!

Betyg: 9+/10

Nöjd med kvällen! :)

Inga kommentarer: