måndag 13 september 2010

Feber

Weehuu!!! Det tog bara en så där sjuttiotolv omstarter, femtioelva ominstallationer och två samtal med kundservice innan bredbandet ville fungera -men nu är jag tillbaka :)

Dock är jag långt ifrån i form :S Feber härjar i Karlstad -Buuhuu!!! Trodde jag skulle kunna jobba idag i alla fall men när jag var uppe vid 4 inatt och knarkade loss insåg jag att det inte skulle kunna gå :S

Med andra ord går uppackningen inte framåt...

Soporna står kvar och stinker i hallen :S

Tvättkorgen bara växer -jag har inte hittat tvättstugan än...

Uppfyllnad av kyl och frys har inte skett -Ser ungefär ut som när vi hälsade på hos Fingret när han flyttat för några år sen:

Behöver man mer?! ;)

Men faktiskt har det hänt lite (innan jag blev sjuk). Bilen är lämnad och såld, lånet betalt och den apdyra bilförsäkringen uppsagd :) Känns så skönt!!

Jag har lärt mig att en expedithylla från IKEA inte är gjord för att plockas isär och sättas ihop igen :S Slutade med både blödande fötter och händer :S Typiskt...

Inte långt kvar till hockeysäsongen startar nu :) Ja på tal om något helt annat... Tyvärr är ju Grums träningstider på matchdagar -får se när det blir första livematchen. Måste ju passa på nu när jag bor här :) Välkomna hit på hockeykväll!! Låt mig bara packa upp färdigt först ;)

Inga kommentarer: