onsdag 24 mars 2010

Huvudbry

Det är inte kul att vara mitt huvud just nu -eller snarare, det är inte kul att ha mitt huvud just nu.

Tidigare har jag haft "ögonmigrän" med flimmer framför ögonen men natten till måndag fick jag migrän på riktigt. Jag ville bara kapa av mig huvudet -men i brist på både motorsåg och yxa så försökte jag istället knapra tabletter, gräva ner mig under täcke och kuddar, trycka tillbaka, slå tillbaka... Allt utan framgång: Inte ens skrika åt den hjälpte ;)

Sen dess har jag haft lite smyghuvudvärk -vilket är rätt irriterande... Hur ska jag bli av med det här då? Piller hjälper inte... Vad kommer det av?

Sen är skallen fylld av tankar: Flytta till Sverige? Jobb? Spela innebandy? Boende? Framtiden... Glädje... Lööve... Ja massor med saker som jag funderar på över hur jag lever och funderar på hur/om jag vill ändra det... Det är mycket tankar nu...
Men inte får man väl huvudvärk av sånt?

Förövrigt anser jag att opera är totalt ohett (var nyss opera på nyhetsmorgon). För det första är det mer skrik än sång... Man hör dessutom inte vad de skriker (nu var det visserligen italienska denna gång, men ändå)... Sen ser de så fula ut när de sjunger så jag blir lite irriterad... Ja, sen ofta har de fula kläder också!

Som en sista grej: Mina läsare kommenterar brutalt dåligt...

Okej, en grej till: Jag använder ordet brutalt väldigt mycket nu har jag märkt... Hmm... Så "hård" jag är ;)

Inga kommentarer: