torsdag 2 april 2009

Stau

Just nu känns det som att jag borde åkt till Sverige imorgon istället. Huvudet dunkar och jag är så trött. Jag har inte sovit så jättedåligt på senaste tiden men det har varit så mycket på jobbet så jag blir trött i skallen av det. Men men, resan började i alla fall med kö redan på väg ut från Larvik ut mot E18 -suck... Så det var bara att lägga i snigelväxeln direkt -Väl ute på E18 så var det någon krock och något bilhaveri så det blev att snirkla sig fram bland all trafik. 

Nu står jag och väntar vid färjan och har stått här nu i 50 minuter och det är minst en kvart kvar till nästa färja. Massa trafik plus att en färja (tror det är 3 stycken som går) verkar ha haverarat. Tanten bakom mig har varit ute och skrikigt på personalen. Det var helt bedrövligt alltihopa och hon hade minsann stått en timme och väntat nu!!! (Bara det att hon då hade stått ca 20 minuter :P Gissar att hon är skapligt irriterad vid det här laget...) 

Aja, jag ska nog ta mig hem i alla fall... Ser verkligen fram mot den här ledigheten!!! Först hockey imorgon följt av roadtrip med tjejgänget. Kan det bli en bättre start? Skulle inte tro det ;) WOW liksom :P

Jobbmässigt så verkar jag kicka butt just nu -vilket känns skönt och skoj. Smickrande när projektledarna hellre väntar med sitt projekt för att jag ska ha hand om det istället för någon annan :) Fått mycket beröm också... Tihi... (Skryt skryt)

Kurr... Magen vill ha mat... Soppa idag på jobbet=Inge vidare... Blir väl en svettig korv på båten... 

Brum brum... 

Inga kommentarer: