lördag 10 juli 2010

Shave!

På gymmet jag brukar gå till (ja jag kan faktiskt säga att jag brukar gå dit och inte bara att det har hänt att jag varit där :P ) har de uppsatt några regler. Bland annat: För allas trevnad använd t-shirt. Bra regel tycker jag!

Ja även om det så klart är trevligt att dregla efter en vältränad, brunbränd killes armmuskler så är det ju långt ifrån bara dom som använder linne... :S Muskelbergen (usch, det är verkligen så fult och avtändande), otränade, tjockisar... Nej lika bra att alla har t-shirt tycker jag!

Men nu är det ju inte alla som följer denna regel då... Men snälla gossar, om ni nu absolut MÅSTE ha linne: Raka er under armarna! Det är ju så vidrigt... Stå där bredvid någon som sträcker upp armarna för att nå stången så: POFF så ploppar en buske fram och nästan sticker dig i ögonen ihop med en vidrig stank... Nej tack!!!

Ja eller okej, om nu rakning är helt uteslutet -använd i alla fall en sax och ansa...

Hade i alla fall ett bra pass på gymmet idag. Eller jag gick ju inte på något pass då, men jag tränade fys utanför ett: Alltid lika underhållande att lyssna på "porrinstruktören" :)
Ahhhhh
Push Dra Push Dra
NYDLIG
Fortsätt Fortsätt Fortsätt
Ahhhhh
OYEAH

3 kommentarer:

Tomas sa...

Jag säger då det:
http://theshallows.se/shop/

Lollo sa...

Hahahahaha! Porrinstruktör :)

Vi bor i Örebro. Du ser vårt hus från Marieberg Gallleria om du står utanför Lindex på övervåningen och tittar ut...

Ha en Bra dag! /Lollo

Ass sa...

Om man inte visste bättre så skulle jag vara säker på att han höll på med något lortigt på andra sidan väggen :)

Haha, får ha det som semesterplan att bege mig till Marieberg och titta ut från lindex :)