torsdag 29 juli 2010

Korri

Dag: 13-14
Plats: Karlstad
Antal mil: 181

Efter att ha plockat upp Lisa i Tjällmo så drog två fräscha uppiffade partypinglor (i alla fall om vi får säga det själva) iväg till Karlstad för onsdagsfest med Therese. Snabb dumping av övernattningskit hos Terror och sen vidare till en av hennes kompisar för pizza och vindrickande. Det var dags att dricka sig ännu snyggare ;)

Snyggast i världen, fulla med självförtroende drog vi sen vidare till Korri med planen att ragga -men ja, det gick väl som vanligt...

Therese hade väl druckit sig själv lite väl snygg så henne såg vi inte så mycket av innan vi hittade henne hemma med en avskalad tå som hon känt för att dra i asfalten :S

Lisa och jag träffade bara bögar som vanligt (för det är väl därför de inte vill ha oss?!?) men Lisa hade ett hett möte med en påle som hon dansade runt i alla fall ;) Fick en farbror som ville prata med mig men jag sa att jag inte kunde lämna påldansaren själv för så gör man ju inte :)

Vet inte helt varför jag går ut -det är ju inte kul! Jag vill inte dansa... Det enda som händer är att jag blir så jävla varm och svettig och äcklig och tappar allt självförtroende jag någonsin har haft och bara vill gå hem... Nääe, jag ska aldrig mer gå ut!!!

Men men... Jag fick i alla fall se Peter Siepen (som var DJ) iklädd någon kungakrona... wow...

1 kommentar:

Anna sa...

Misströsta inte Astrid, första kvällen i Malung gick jag hem med väldigt dåligt självförtroende och undrade vad faan jag sände ut för vibbar. Fick dansa med den ena efter den andre som var lite udda (vill inte skriva här för att nervärdera någon) men det var inga "vanliga" killar! Mina fastrar talade i alla fall om att de ligger i släkten, de brukar också få dansa med såna. Vi ser tydligen så omhändertagande ut att de kommer till oss.
Kram Anna