torsdag 1 juli 2010

Rise and shine!

Innan tuppen gol studsade jag ur soffan ut till köket för att avnjuta en fantastisk frukost innan jag begav mig ut på en underbar morgonpromenad i skogen till fåglarnas kvitter.

Okej, jag kanske överdrev lite (igen)...

Vaknade av att mor gick upp och hämtade tidningen, kunde inte somna om fast jag vet att jag borde... Trött och lite grinig tvingade jag i mig två ostmackor även fast jag inte var direkt sugen... Kom fram till att det var lika bra att klara av dagens träning så snart som möjligt så jag snörde på mig löparskorna och gav mig ut i skogen.

Mamma hade bestämt vägen och lurade ut mig på en smal smal stig som jag inte alls var nöjd med. Jag är säker på att ormarna låg precis vid kanten och lurade redo att attackera mig och bita mig i vaderna (eftersom jag hade shorts). Aja, det fick mig i alla fall att hålla ett högt tempo! :)

Hur blev jag så här ormrädd egentligen?!? Jag är ju ganska tuff... Ingen fjolla... Men så fort det är ormar är det kört :S

När jag väl klarat av den minimala stigen var det dock en trevlig tur (utan fler (fantasi)ormar) och nu är det bara att duscha och bege sig mot den sista sovjetstaten igen för innebandycup :) Någon som har lust att städa hemma hos mig innan de övriga lagmedlemmarna kommer?!? Någon?!? Snälla.... :S

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Du kan vara lugn - det kommer ju inga lagmedlemmar

Ass sa...

Några komme i alla fall :)