fredag 9 juli 2010

Roadtrip 2010

Utan att egentligen planera börjar min semesterroadtrip ta form. Skönt att jag har vänner som planerar åt mig :)
"Du ska inte med på det här då?!"
"Ja, jo det låter skoj, klart jag ska det!"
För det är ju roligare att säga ja ;)

Min roadtrip so far innefattar:

Rivstartar med att direkt från jobbet nästa fredag kasta mig i bilen för att ta mig ner till Varberg. Här ska jag möta upp Jesper(?), Jocke, Mayzor och Rudin -vi ska på raggarträff -ja eller något liknande... :) Vi ska tälta, festa och bada i havet i alla fall :)

Efter det här har jag tänkt mig ett besök på Kolmården med Lasse. Vi har ju haft träningstävlingar där förloraren får finansiera de olika delarna av besöken och jag ligger bäst till (måste ju nämnas ;) ) Kan det vara Hotte som inspirerat mig? :P

Sen står Stockholm på tur: 30års/35års/Förlovnings/Inflyttningsfest står på programmet hosFrida och Malin. Plockar med mig Lisa på vägen så kör vi -med så mycket att fira kan det bara inte gå fel :)

Sist sammanstrålade vi i Barcelona

Systeryster behöver sen ett besök på campingen i Harge. Då blir det morgonsimmning (hon är galen!) och sen kommer det nog ätas "då och då" ;) Lite kortspel ska vi nog hinna med också :) Hoppas sen att bara förflytta mig några få mil för ännu en utomhusinnebandycup i Motala. Intresset är dock något svalt så jag har skaffat mig en b-plan :P Nästla mig in på LGs 50årsfest i Breven: Okej, jag vet att om jag nästlar mig in på fest så måste jag dansa på bordet -men det får jag ta :)

Sen har jag det tämligen oplanerat två veckor. Ska försöka se om Pappa Cider vill göra Örebro med mig. Bergdahl och Molins kan nog behöva ta några stänkare med syskonen Karlsson också... Carro i Göteborg, ja sen måste jag hinna med Linköpingsligan också! Förlåt alla jag glömmer nämna nu... Hoppas kanske några vill hälsa på mig i Deermill också :)

Den stora finalen blir på Hjortvallen och årets kubbturnering. I år har vi gjort lite förändringar i laget... Skulle ju inte vilja säga att vi har sparkat någon... Men kastar man inte med vänstern när man är vänsterhänt -ja då får man inte vara med :P Robin verkar vilja gå sin egna väg så vi är 4 hjältar kvar. Det kan ju bara bli: SUCCESS!!! I år vinner vi... Jag känner det på mig :)
Kvällen avslutar vi med festival i Pålsbodaparken med liveband och återigen tältning. Frågan är hur jag ska kunna köra hem på söndagen... Men det är ett senare problem.... :)

Mellan allt detta blir det uppladdning hemhemma med släkten -men jag tror inte det blir så mycket vila... Ska till hotell Söderek Karlsson, kolla brors nya moped, leka med Kim, spelkväll med Gamby... Mycket nu ;)

Kanske inte lika kul att läsa om planerade händelser som att läsa om sånt som jag faktiskt varit med om -men lugna er, det kommer rapporteras! ;) Kul att bara sitta och plita ner och fantisera om sommaren! En vecka kvar...

JAG LÄNGTAR!!!

Men oj så trött jag kommer va... Tror nog jag behöver den här helgen planlös och vila upp mig på... Ska bara provsmaka den där ölen jag vann idag... Vill ju inte att den ska bli gammal ;)

2 kommentarer:

Kristina Dunér sa...

Hahaha! Du är så härligt spontan du ;-) Själv måste jag planera i veckor före ett toabesök (ehrm... ok liten överdrift där). Sen vägrar jag att boka upp mig på något under semestern... vill bara bara och ta dagen som den kommer och känner jag för en tur till Mora eller Västervik så är det bara packa och åka ;-)

Ass sa...

Hehe, det låter kanske som att jag har mycket inbokat och fast -men det är bara 5 dagar av 30 som är "klara", resten av grejerna får ske när det kommer :) Det är ju det som är det bästa med semestern: Bara glida runt och göra det man känner för :P