måndag 26 juli 2010

Husabergsudde

Trots att jag har mobilt bredband har jag inte haft tid (läs: tagit mig tid) att uppdatera de senaste dagarnas händelser. Det är ju fullt upp att hitta på saker istället :) Nu ligger jag dock halvt däckad hemma i mammas soffa med både feber och en förkylning :S så nu har jag i alla fall tiden...

-----------------

Dag: 7-9
Plats: Husabergsudde
Antal mil: 97

Efter att jag laddat batterierna hos mor efter min fixardag började jag bli rastlös. En vilodag ska väl räcka -nu var det dags att hitta på något! Drog iväg ett sms till Crom och tyckte att han skulle planera min kväll. Han och Lovisa var iväg på campingtur med Berra och Karina så det var bara att dra iväg mot ytterligare en camping och ännu ett syskon :) Tur jag har så många!

De var inte så långt bort utan strax utanför Askersund, Husabergsudde så det gick snabbt att ta sig dit. Där blev det volleyboll, grillat och så lite drickbart också... :)

Att spela barfota kanske inte var så smart ändå...


Berra blir alltid så bra på bild?!?


Att spela med Magnus var kanske inte heller så smart
-märkte jag dan efter :P
Får öva på kommunikationen i laget tror jag allt...


Fredagen blev det en tur in till Askersund för att fylla på öl- och grillförråden. Sen var det nästintill samma tema som gällde: volleyboll, grillning och alkohol. Dock la vi till rockabilly eftersom det var dans anordnat på campingen. Jag tänkte: Åhnej, dansa... Jag kan ju inte dansa!!! Men det här med att dansa rockabilly var ju inga problem! Man kunde studsa hur man ville :P Perfekt!

Höll mig väl inte alltför mycket på dansgolvet ändå utan tjatade med folk utanför. Kvällen slutade dock inte alltför trevligt då en fru till någon vi hängt med inte var alltför glad på sin karl utan lappade till honom med en cigg i handen :S

Jag konstaterade att det var skönt att vara singel och gick och la mig :)

Inga kommentarer: