onsdag 7 maj 2014

Norgereunion - Del 3

Efter rundturen blev det uppiffning och såklart fotografering på toan. Allt sig likt :P


Förmingel i solen på framsidan, och har man inte tillräckligt med sittplatser så kan man ta en studsmatta till hjälp :)


Stekte på gott på norrmännen mot väggen. Det tog lite längre tid att koppla vad de sa nu jämfört med när jag bodde där, men ganska snart började jag tänka på norska igen.


Steinar hade med presenter till alla. Knivar!


Knivar + Alkohol. Kan ju bara sluta med knivslagsmål!


Gillar Öivinds uteplats med grillstugan och berget i bakgrunden. 3 grillar var absolut smidigt när vi var 17 personer.


Linslusen kunde inte låta bli att hoppa in i bild när jag skulle fota vår grillning. Jag är inte förvånad...
Mmmmmm... Dennis hotdogs!


Inte alla som har plats med dubbla långbord i vardagsrummet! Sjukt stort hus... Pax att inte städa!


Torjes tallrik såg ganska rolig ut :) Han gillar kött?!


Mycket bra initiativ av Öivind att dra ihop detta! :) Repris nästa år?


Lisa gjorde en intressant iakttagelse:
Eftersom det blev en del springande ut till grillen och in igen så tyckte visst norrmännen att man kunde ha på sig skorna inne... Ingen av svenskarna hade skorna på inne utan tog dom av och på under kvällen. Väluppfostrade ;)
Av norrmännen hade alla skorna på sig utom Vegard och Torje. Vegard har ju umgåtts väldigt mycket med svenskar och bor ju numera inte i Norge så det kan ju förklara hans beteende och Torje får väl falla in i felmarginalen eller något :P


Försökte föreviga jobbets tre grundare, men det gick väl sådär... Det här kan nog ses som en av de bättre bilderna jag fick till :D


Festen gick vidare. Lisa körde pappa haj i Kronks frånvaro och vi ringde upp den mycket saknade Samuel där på natten. Trevligt att få en pratstund med honom och höra om hans vandringsplaner för sommaren. Minns inte exakt hur många mil det var, men typ 130 mil på 2 månader eller något sånt. Ska bli kul att följa!


Tobias har inte lärt sig av sina misstag utan tog en snus i munnen i två minuter och fick sen gå och lägga sig... Lisa körde istället på den gamla klassikern: När jag är så full att jag inte kan dricka själv, häll i mig!


Eller det ser i alla fall så ut. Den sanna historien är inte helt sån :) Gillar Linas garv i spegeln och jag var imponerad över att hon lyckades pricka. Jag förstår att Lisa ville täcka över ögonen :)

För att summera det hela: Mycket bra fest! :)