söndag 16 februari 2014

Melodifestival och hårdrock

Blev skapligt avundsjuk på Carros varmvattenflaskbehållare :) Är vi lika förövrigt? Nja, kanske mer till kak-aptiten än utseendet...


Det var alltså hos Carro som vi skulle värma upp inför melodifestivalen och vi hade förberett oss så vi hade både skumpa och boor (vad det nu heter i plural).


Denna gång skulle vi ju dock inte bara kolla på tv, utan vara på plats. Då behöver man plakat!


Slog in kartongbitar i papper...


...skrev och pyntade.


Visst blev det tjusigt :)



Fyllde magarna med tacos innan det var dags att åka till Skandinavium.


Där gjorde våra skyltar succé! Folk kom fram och ville bli fotade ihop med dom :D Många Albanfans!


Ja vi posade såklart också med våra skyltar :)


Ja både i baren och inne i arenan.


Resultatmässigt gick det ju inte helt som jag ville då... Alban hade kanske inte bäst låten, men man vill ju ändå ha honom vidare! Aja, nu kan man i alla fall redan lyssna på den!


Det fanns spår efter oss lite överallt. Jag kunde ju lätt se att Lina varit på den här toan innan :)


Trots resultatet var vi ganska glada och posade vidare, nu även med nya mello-mössor.


Fler kollegor var i stan och de lockade iväg oss på hårdrockskonsert. Vakterna ville vara schyssta och varna för både hårdrockarna och den låga åldersgränsen när vi kom dit. Vi såg visst inte ut som unga hårdrockare...


Bandet visade sig vara ett typ ploj-80-tals-hårdrocksband. Både bandmedlemmarna och folk i publiken hade peruker och bandanas. Såg även en del manliga rumpor i leopardtights... :S Skön publik i alla fall :)

Lisa som kände sig febrig tog en taxi direkt från stället och hem innan oss övriga. När vi andra väl ville hem så fanns det ingen taxi precis utanför så vi fick knata en bit innan det stod en och väntade på resenärer. Ja och vad hittade vi där?! Rester från Lisas boa :D Haha, då var det ändå samma taxi vi hade fått tag i! Oddsen för det?


Lisa hade förövrigt fått ragg på kvällen. Eller ja, det var väl snarare så att han hoppade på henne samtidigt som hon försökte fly... I alla fall, killen var en av de som klätt ut sig, så han hade någon hjälm på sig. Hjälmkillen försökte till och med hoppa in i taxin och följa med henne hem :D Men hon var helt ointresserad av denna påflugna man och fick istället taxichauffören att låsa alla dörrarna.

När jag kom hem ville jag undersöka om det kanske bara var hjälmen som hon inte hade gillat, så jag tog på mig Carros hjälm och försökte gosa. Hon ville inte! :-O Alltså, hon måste ju ha något problem med hjälmar...


För alla andra skulle väl välja gosa när jag står så här i hjälm?!