tisdag 29 oktober 2013

Ur led är tiden

Åt tacos på en söndag, tvättade på en måndag och har ätit ostsmörgåsar de senaste frukostarna (istället för leverpastej). Allt är väldigt konstigt just nu med andra ord ;)

Besöket har i alla fall åkt hem nu. Fasligt trevligt :) Ja inte att de åkte hem då :P Men att de var här. Skulle tro ni kommer få läsa mer om det i Michelles blogg framöver. Jag skjutsade faktiskt besöket till Hallsberg, där de hade bilen, så att de kunde få med sig Esse till Hjortkvarn på ett smidigt sätt. Nu är han med andra ord hos mamma en sväng. Tur att jag har henne som ställer upp så att Esse kan få koppla av och våga leva mer som en katt ska. Får ta en ordentlig funderare på hur det ska funka i framtiden :S Så som det är nu funkar det i alla fall inte.

Kanske kan det hjälpa om vi flyttar till hus?! Man kan ju hoppas i alla fall... Mer plats, möjlighet att gå ut. Risken är väl att någon katt sticker iväg/blir bortjagad och inte kommer tillbaka :S Uff... Aja, ska i alla fall på husvisning idag :) Det ser fasligt lovande ut. Hoppas inga andra inser hur bra det är ;)

2 kommentarer:

Zäta sa...

Vart då? Lorensberg? :-)

Ass sa...

Så rik är jag inte :P Dyvelsten :)