onsdag 23 oktober 2013

A Sanny Day

Idag var det inte bara match, det var även dags för att hylla Sanny Lindström för sin insats i Färjestad genom åren. Han verkar vara en så skön person och en oerhörd bra person att ha i ett lag. Jag tror inte man kan tycka illa om honom, ja om man inte är motståndare är klart :)

I väntan på att det skulle dra igång hängde jag i säsongsbaren. Jag var lite törstig, men bara lite, så jag köpte mig en liten MER. Så där satt jag, en relativt ung tjej, sörplandes på min apelsin-MER bland alla öldrickande tunnhåriga gubbar... Jag var ännu mer udda än vanligt :)


Sen blev det stående ovationer, fina ord, blommor och minnesbilder som vanligt. Klacken hade planerat en hyllning runt minut 8 i första perioden (Sanny hade nummer 8) och drog igång strax innan med flaggviftande och ramsa. Då kom mål 1 för HV :S
Fortsatte ramsan och flaggviftandet och direkt efter (inom 1 minut) kom mål 2 :S
Det var bara att ge upp den ramsan...

Matchen var allt annat än bra. I lördags spelade de som gudar, idag var det riktigt riktigt dåligt :( Tråkigt... Frustrerande...

Jag försökte dra mitt strå till stacken och tog en tur till fbk-shoppen och handlade mig en ny tröja och en glögg. Ju mer jag handlar desto fler/bättre spelare kan de köpa! :)


Tycker loggan på t-shirten var sjukt snygg! :)


Men, vem fick för sig att sätta punkter efter stort hjärta och hårt arbete?

Inga kommentarer: