måndag 31 mars 2014

Bob-Winstons kalas och Marios triumf

Efter att ha åkt ur cupen i åttondelsfinal efter en sur förlust i sudden tog jag mig en lång powernap i soffan. Det får man göra... Även om solen skiner!

Sen var det dags för 1-årskalas :) Bob-Winston hade bjudit in och vad kan en hund önska sig mer än en korvpyramid?! :P


Många har påpekat att det borde vara 10 korvar... Ja och det var egentligen planen också... Men sen fanns det något som katter önskade sig över allt i hela världen: Att få en av de 10 korvarna... Jag hade inte hjärta att säga nej...

Trots att inte Bob-Winston är så mycket för fikabröd så hade jag ändå fixat med det till oss som är det :) Nomnomnom! Man tackar!


Redan i lördags värmde jag upp tv-spelsfingrarna med att packa tv-spelskassen och gå över till grannarna (Hanne och Patrik) för att spela en del wii. Mitt spelbegär blev dock inte mättat så det blev att köra igång 8-bitarskonsolen igår!


Målet var klart: Varva Super Mario Bros 3 -utan att använda flöjt och genom att klara ALLA banor!

Kul att spela jättevärlden :) Så sällan man gör det när man bara har som mål att varva spelet.


Klantade mig dock lite när det gäller saker man sparar, för det blev fullt lite för fort så jag gick miste om några p-vingar :S Hade dock kvar ett gäng när jag väl klarade spelet, så det gick faktiskt bra utan :)

Något jag även hade klarat mig utan var att samla ihop alla extraliv... Men jag var så nära 99 att jag inte kunde låta bli att samla mynt tills jag hade fullt :)


Världarna fem, sex och slutet på sjuan har jag spelat väldigt lite. Eller ja... I alla fall om man jämför med de andra banorna :P Att man kunde bli sån här gubbe hade jag faktiskt glömt bort! :-O


En helg full av innebandy, soffsovande, fika och tv-spel! En bra helg om jag får lov att säga det själv :)

Inga kommentarer: