måndag 24 september 2012

Nintendohelg

Händer inte så himla mycket här för tillfället. Eller ja, det är väl relativt är klart, för det är inte mycket tid som är oplanerad. Men om man jämför med i somras och nu på sensommaren så är det få större happenings och inte fullt så många längre resor. Det är faktiskt rätt skönt och har nog varit behövligt.

Men ja, jag gillar ju att hitta på saker :) Så nu börjar jag fylla på kalendern lite försiktigt, för det får inte bli för mycket så jag känner mig tvingad och låst till planerat schema hela tiden.

Mamma kommer hit i helgen :) Vet inte helt vad vi ska hitta på än men på något sätt ska vi utforska Karlstad! Det enda hon faktiskt sagt att hon vill göra är att dricka kaffe på Löfbergs Lilas Café. Hon är ganska lättroad.

Om några veckor styr jag och Tobbe mot Linköping för häng med några av kollegorna där. Var längesen vi hade någon sån inofficiell jobbfest så det blir allt skoj :)

Men bäst av allt så har vi nu planerat in en Nintendohelg :D Det ska bli så sjukt roligt! Eller som Jocke uttryckte sig: Sicken helt underbar, fantastisk spektakulär helg!! :D

Främst blir det nog nostalgitrippar med Nintendo 8-bitars. Vet inte vad jag ser fram emot mest... 

Bubble Bobble är ju alltid kul (när det väl fungerar)! Den bossen måste vi ju bara klara av! Visst Jocke!


Sen lär det ju bli någon turnering i Ice Hockey! Jag ska vara Sovjet och ha 3 tjockisar och 1 tunnis! Då vinner man!


Ice Climber! En annan klassiker! Är inte så bra på det men det är ju fasligt roligt ändå :) Soundet också! Di di didiriiiidi didiririr! :D

Sen vill jag se de andra briljera i Probotector, Gun Smoke och Turtles! Åh det finns ju så mycket skoj! 

Sen avslutar vi självklart allt med att varva Super Mario Bros 3! :D 


Alltid lika skoj när prinsessan skojar med en där på slutet ;)

Höll på att glömma min favorit Dr Mario! Hittade ett gammalt bevis på när jag klarade den svåraste banan! Skapligt glad jag var när jag lyckades :)


Åh nu blev jag spelsugen! Måste spela!!!

Under tiden kan ni berätta, vilka är era favoriter?

Inga kommentarer: