tisdag 11 september 2012

Brevlådan - Duishebajer

Har blivit lite inspirerad av Robin och Pierre att ha något slags återkommande tema bland mina inlägg. De har ju kört bland annat 10-i-topp-listor, drinktips, Johannas guide och nu kommer de även köra något slags matjippo. Risken finns att mitt försök till ett eget tema dör ut lika snabbt som drinktipsen, men jag gör ett försök! :)

I min garderob står en låda full med brev. Jag har sparat i stort sett alla jag någonsin har fått från det att jag var riktigt liten. Främst är det brev från när jag var bortrest som au-pair i London ett år. Tror att det kan vara ganska kul för er som skrivit att få en återblick på vad ni har skrivit, speciellt det som är skrivit när ni/vi var små :) Det är i alla fall kul att läsa för mig :)

Hur ofta kommer det här temat återkomma då? Ja... När jag känner för det och inte har något annat ovettigt att skriva om :)

Eftersom Robin hjälpte mig att kläcka den här idén får han vara först ut!

----

År: 2000
Avsändare: Robin (11 år)

Robin skickade flertalet vykort under min tid som au-pair, oftast med några killar han trodde jag skulle gilla som motiv.

Det som fångar mitt öga på den här bilden är Brians (längst ner till höger) skjorta som verkar vara utsvängd nertill så att han ser ut som någon barbapappa! Eller så är den bara fem storlekar för stor, som skjortor skulle vara på den tiden :)


På andra sidan refererar Robin hur han tror att det kommer låta i EM-semifinalen mellan Sverige och Spanien.


Duishebajer har bollen. Duishebajer passar. Duishebajer får tillbaka bollen. Duishebajer skjuter. Duishebajer gör mål. Vilket härligt mål av Duishebajer!

Kommer ni ihåg hur mycket kommentatorerna tjatade om Dujsjebajev? (Ja jag fick googla hur det egentligen skulle stavas...) Det kändes som att det var den enda spelaren de kunde i Spanien.

Ett väldigt informativt vykort...

Gillar förövrigt hur han skrivit England överst i adressen :)

Nu undrar jag mest: Prenumererade han på OKEJ? :-O

1 kommentar:

Robin sa...

Duishebajer var kung!!
Och självklart prenumererade jag på Okej på den tiden. Guldtidning!