onsdag 5 september 2012

Ländryggsvärmare

Natten till söndag blev ingen höjdare. Vaknade upp vid halv två av att jag var kissnödig, fasligt kissnödig... Inte igen!!! :(

Ville verkligen inte missade söndagens planerade tripp till Kolmården så jag började operation drickabortskiten! Så fram till halv sex var jag vaken och körde rundgång mellan köket och badrummet. Dricka, kissa, dricka, kissa! Skiten skulle ur kroppen! Ja och faktiskt gick det rätt bra :) I alla fall tillräckligt bra för att kunna åka iväg och det var huvudsaken, även om jag var tämligen trött.

En sak som var till stor hjälp var en tokvarm dusch och sen på med denna ländryggsvärmare jag fick låna av mor. Fasen så skönt det var! Det kändes inte alls lika illa i kroppen då (för jag får ofta ont upp mot njurarna, skönt med extra värme och tryck där då)!


Ja inte för att den botar något men bra tips för lindring för oss som ständigt får infektion! :)

4 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Fasen vad du får stå ut med det där. Typ jämt, stackare!

Ass sa...

Jäkligt trött på det :(

Anonym sa...

Jag lider av samma problem som dig. Varje vinter är det lika illa när man kliver in i en iskall bil varje morgon.
Jag brukar köra tranbärsjuice (koncentrat) som jag upplever har hjälpt bra. Ländryggsvärmare var ett bra tips.

Men jag ser att på fotot står du barfota på stenplattor. Hoppas du har golvvärme där. Annars är att gå barfota på kallt underlag ett lätt sätt att få infektion i nedre regionerna och för mig har det oftast inneburit många extra turer till toaletten. Så tofflor och strumpor på om golvet är kallt! :)

MVH

Andreas

Ass sa...

Tack för tipset med koncentrat! Då slipper man dricka så mycket... Jag har just fått en liter med frusna tranbär från min mosters trädgård. Hennes tips är att ta några sådana varje morgon -värt att testa :)

Jag går väldigt sällan barfota hemma mer än när det är nattliga besök på toaletten och det är plastmatta (som ser ut som klinkers) på bilden så den var inte direkt kall :) Men tack för rådet!

Hoppas på en mer behaglig vinter i år åt oss båda! :)