torsdag 20 september 2012

Med ny kompis mot nya mål (och assist)

När jobbet inte är så roligt (stort och jobbigt projekt just nu som suger ur all min energi) så kan man ju alltid försöka köpa sig lycklig! Ja och kanske det lyckoruset även genererar i lite bonusenergi!?

Värt ett försök i alla fall! :) Mot Stadium och hyllorna med innebandyklubbor!

Alltid svårt det där vad man ska ha... Egentligen är jag nöjd med den jag har, bara det att lindan är för dålig. Köp en ny linda då! kanske du tänker nu, men nej! Det går ALDRIG att få det lindat lika bra som den är från start! Det är lika bra att köpa en ny klubba :)

Köp en likadan då! Nja, även om jag nu hade hittat samma igen (vilket jag inte gjorde) så är väl det bra tråkigt?!

Hittade en vars blad såg ut att passa mig (fråga inte vad jag går på där egentligen, det ska bara kännas rätt :) ) som dessutom hade ovalt skaft! Vilken lycka! :)


En Salming återigen... Tänkte mig väl egentligen en Fatpipe men det fanns i stort sett inga ute i butikerna och jag vill gärna klämma och känna lite innan jag köper så jag skippade det.


Har provspelat i hallen nu vilket inte helt uppskattades av Esse. Kanske inte heller av grannarna... Men man måste ju provspela!


Varför har jag nu köpt en innebandyklubba? Jag har ju slutat spela... Njo, men tanken är att det ska bli spel med kompisgänget, i korpen, i Kil :) Hoppas det blir kul och bra!

1 kommentar:

Lisa Eriksson sa...

Ser bra ut, tror den kommer att leverera många ass :-)