onsdag 4 februari 2009

Personlig tränare

Då har jag haft mitt möte med min pt -visst låter det lite coolt!?! Nähä, inte det... :S Typiskt :P 

Kändes i början som att hon förstod mig när jag sa att jag inte ville ha så mycket löpning (pga benhinnorna) men mycket väl kunde tänka mig cykling istället. Hon hade själv haft problem med det så det kanske var därför. 

Sen gick något snett när jag sa att jag körde innebandy två gånger i veckan. Då var jag helt plötsligt "mycket van vid att träna" och kunde få ett mycket tuffare program. MEN HALLÅ!!! Att spela innebandy gör inte att jag kan hur man ska göra övningar på ett gym och det gör inte att jag förstår hur maskinerna fungerar. Jag är en gymnoob! Fria vikter skulle jag köra och riktigt tungt. HALLÅ!!! Bara för att jag är stor betyder det inte att jag är stark! 

"Du kan börja lite lätt med det här" *började plocka med massa vikter*
"Ehhm, kanske jag kan få börja med bara stången?!?"
-Tur att hon gick med på det för jag klarade ju knappt övningarna med stången :S 

Fria vikter är inget för mig -jag har kass balans! Jag behöver maskinerna för att inte trilla in i väggen! Vilket jag faktiskt gjorde en gång idag :$ Bara lite pinsamt... 

Bäst med besöket var ändå att efteråt lägga sig i solariet och drömma sig bort. Blev dock inte så länge för jag hade ont om mynt :S Rensade parkeringsfacket i bilen så nu ligger där bara fem femtiöringar som man inte kan använda i automater -så bra att jag har dom där... 

4 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

PT -lixom - tog ett tag innanjag fattade :)

Torbjörn sa...

Fria vikter is da shit! Eftersom de flesta har kassa balansmuskler är det just därför man ska köra med fria vikter :-)

Ass sa...

Kan jag inte börja med att stå på ett ben eller något? Det är nog så svårt! :)

Anonym sa...

som din svenska PT skulle jag säga att du ska börja med att borsta tänderna stående på ett ben! med början ikväll, kvällsborstningen går till höger benet och morgonborstningen till vänster ... där kommer du träna upp din balans lite iallafall =)