tisdag 3 februari 2009

Matcher

Veckans första match avklarad. Vinst med typ 13-1 tror jag och en assist. Borde varit något/några poäng mer men men... Asch... :) Ganska nöjd ändå, rätt skoj att spela i alla fall, trots att jag var back igen. 

Jag har ingen matchtröja så på matchprotokollet så får det stå mitt namn istället för mitt nummer när jag gör poäng. Jag säger att det är för att jag är lite finare och lite bättre, de andra är ju bara en siffra i mängden ;) 

Nästa match blir nog lite svårare, Tönsberg står för motståndet och jag får möta mina tränare i damlaget :) Ska även spela b-lag med ibf i helgen :) Många matcher blir det! Skoj! 

Sverige i helgen med andra ord... Reunionfest med.... hmm... ja... det gamla innebandygänget typ... Skoj lär det bli det med i alla fall :) Sen vidare till Hjortkvar på söndag. Stannar till måndag faktiskt så jag inte behöver köra så trött på söndagen, för jag räknar med att det blir en stökig lördag :P

Jag har inte gjort något idag... Vad ska jag då skriva om? Hmm... En kanske något djupare tanke än vanligt från mig? Bara för att förvåna? Nej -inte idag :P

Inga kommentarer: