lördag 15 december 2007

Norge nästa

Då var beslutet taget... Det blir Larvik och Norge för mig. Dock med en liten ändring i arbetsrollen, jag kommer enbart att jobba med web, vilket känns mycket bättre än om det hade varit en "vanlig" programmerarroll. Röstningen här på sidan gav flest röster på ja (trots flera "fuskröstare" -men jag blir glad över att ni vill ha mig kvar :) ). När jag singlade slant blev det också Larvik och det var även det som kändes bäst för mig (för annars hade jag inte valt det ;) ) Känns dock självklart tråkigt att lämna allt och alla, men jag kommer tillbaka :) Nu ligger Esse på bröstet och kurrar samtidigt som jag skriver, blir nog konstigt och tråkigt att inte ha honom som sällskap framöver.

När ska då detta bli av!? Lite oklart än, 1 januari var första budet men det är inte alls rimligt, 1 februari blev nästa bud men det känns också lite tight. Mitten på februari känns med trolig, men jag ska göra vad jag kan för att få vara kvar här månaden ut så jag inte missar en massa matcher. :) Vill ju inte svika laget!!!

Har varit och spelat innebandycup idag, samt dömt och stått i kiosken. Pust, är riktigt sliten nu faktiskt och nu minns jag klart varför jag slutade döma... Imorgon blir det mer innebandycup följt av en söndag med i alla fall 3 matcher... En riktig innebandyhelg alltså, men jag klagar inte ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis ... right?

Ass sa...

Think so :)

Anonym sa...

blähäääää!!!!

Anonym sa...

Tror det blir rätt bra....