söndag 23 december 2012

Jullovsstart

Efter att ha spärrat alla kort och polisanmält stölden försökte jag koppla bort det och istället njuta av att både ha ledigt och min och Tobbes perfekta middag.

Nu blev den kanske inte helt perfekt... Varför är alla förrätter gjorda av skaldjur? Vad gör de som är allergiska mot skaldjur? Sen, om man säger att köttet ska vara ordentligt bränt då ska det fasen inte vara rosa!!! Hmpf... Men resten var gott och bra :)

Fortsatte kvällen på Pitchers ihop med Christer Pettersson, ja alltså 50/50 baileys och vodka :) Gött!

Öppnade därmed inte lördagen i något våldsamt tempo. Låg i sängen och kollade julkalendern och sen blev det lilla julafton hemma hos Elis där granen skapade julstämning. Haha, den är verkligen snygg med sin ena lite mer gren-glesa sida och mängder med kulor :)


Visserligen är det ju smidigt med en sida som kan stå mot väggen då för annars hade det nog varit svår att komma förbi.

Kulor kulor kulor!!!


Låg i soffan och degade till filmer under tiden som Hanne och Patrik gjorde pepparkakshus. Det gick ungefär som när jag och Elis skulle stöpa ljus :) Takplattorna har glidit ner, men inte lika mycket som skorstenen :D


Jobbet stod också för en julklapp idag och jag är ett steg närmare en komplett disneysamling :)


Fasligt nöjd med mina julklappar! Nu kommer jag slippa sitta med dubbla kläder, tofflor, mössa och vantar för att få upp värmen. Nu har jag min elektriska filt istället :)


En köksvåg blir utmärkt när nya livet startar den 7 januari. Ny vadslagning mor Skyman på gång! Denna gången ska jag vinna!!! :)


Var lite förvånad att Elis inte tog chansen att ge mig fiskegrejer när jag faktiskt hade önskat mig det. Men i sista paketet kom det :)


En enorm utökning av min fiskeutrustning! Här ska pimplas! :)

Man skulle kunna säga att det var en tämligen menlös dag. Enda gången jag lämnade soffan var för att gå och ta ut pengar så jag skulle ha något tills mitt nya bankkort kommer. Men det var så skönt! En vanlig lördag hade man varit stressad över att "inte göra något". Det är ju snart måndag igen -jag måste göra något! Nu, när man var långledig, fanns inga krav, utan det blev bara att dega och kolla filmer.

I mina ögon var det inte en menlös dag utan en fasligt skön dag :)

Inga kommentarer: