måndag 28 maj 2012

Parken

Nu var det allt bra länge sen jag plitade ner något här, förlåt mig! Men jag har en bra ursäkt! Jag har haft för roligt för att ta mig tid att sätta mig vid datorn :)

I alla fall...

I fredags bytte jag om till partydressen och begav mig mot Pålsboda. Kom dock bara ner till macken innan jag fick ta och byta om igen. Eller snarare ta och klä av mig: VARMT!!! Ville ju inte komma fram helt fuktig så det fick bli att åka både barfota och i underkläderna. Såg nog knappt dumt ut om nu någon kollade in i bilen :) Aja, det får man bjuda på :)

Framme hos Berra och Karina blev det grillande och förfestande innan parken.


Det var fler släktingar på plats :)


Robin hade kommit på att han har en balkong man blir törstig av om man sitter på den. Jättetörstig faktiskt... Så han var glad :)


Jesper var på plats för en myshelg med Pierre. Man kan riktigt se hur de båda två utstrålar mysighet ;)


Flera Hjortkvarningar hade hittat dit och denna gång hade Bure bensin i tanken så att han kom ända fram (till skillnad från på mopperallyt) ;)


Jag lekte en hel del med Ceasar under helgen. Att bli jagad är visst jättekul! Att jaga är fasligt jobbigt i längden... Men om jag slutade jaga så kom han och buffade på vaden -han hade inte lekt färdigt!


Vi hade det gött på den soliga uteplatsen.


Det tog ett bra tag, men tillslut fick de upp kylväskan -barnsäker ;)


Jesper har ju en förmåga att äta så fasligt långsamt men denna gången fick han konkurrens i kampen om vem som skulle äta längst! Johan pratar ju så fasligt mycket att han inte hinner äta! Ja han var inte ens tyst på toaletten för då satt han och skickade sms till oss som var kvar ute :)


Robin verkade inte ha ätit tillräckligt för han behövde visst duschmatsäck?! Jag har ju hört talas om duschöl men duschkex var något nytt!


Till slut kom även hon som lärt sig den hårda vägen var man inte bör stoppa fingrar ;)


Muntra miner på de unga gossarna.


På väg till parken passade jag och Jesper på att göra något som vi aldrig gjorde när vi "borde" ha gjort det. Ja eller snarare när alla andra gjorde det. Dricka på skolgården till vår högstadieskola! Vi skojar då till det ;)


I parken blev det stökigt. Bubblade med en massa folk och ja, jag var så stökig att jag dansade. Då är det inte bra... ;) Har en massa bilder på folk jag inte känner igen som jag inte helt vet varför jag har fotat... Men här är i alla fall en som jag känner igen :)


På hemvägen hade vi visst (såg jag i mobilen dagen efter) varit och plockat rabarber i någons trädgård... Så om det var i någon läsares trädgård så ber jag om ursäkt! Vi ville bara lägga rabarber på saker efter att ha sett en fyndig/tråkig facebookbild där någon lagt rabarber på melonerna.


Var en kort sväng på efterfest innan jag begav mig mot Berra och Karina igen. Nu var det ju bara det att jag inte alls var säker på hur man gick den snabbaste och närmsta vägen så jag gick istället runt allt och gick bilvägen... Aja, jag kom fram :)

2 kommentarer:

Rogersdottern sa...

Vad bra att bandaget ser så stort ut på bild att det ser ut att vara synd om mej! ;-) Ni låter att ha haft det kul!!

Ass sa...

Du ser! Det var så där stort som vi andra beskrev det ;)