söndag 13 maj 2012

1,5 mil på dryga 3 timmar

Trots att jag var ute och härjade igår och tydligen hade status brutalstökig (jag hade nämligen vikt kläderna så där fint för att få mig själv att tro att jag inte alls var så full :S ) så kunde jag inte hålla mig inne idag. Strålande sol, inte ett moln och en skog full med kontroller :)


Jag får en så skön känsla av att dra iväg på sånt här :) Perfekt väder och bra musik i öronen! Jag blir som kalvarna som släpps ut nu :) Faktiskt så skuttade jag fånigt runt lite på stigarna... Det får man göra! Bara man kollar först så ingen ser en, för hur skulle det se ut :P (Åh vilken tönt jag är!)


Jag får sån energi av att vara ute! Jag till och med får lust att springa så ibland så rusar jag iväg några hundra meter -bara för att jag känner för det :)


Sånt här tycker jag dock inte om :S Jag har så fasligt dålig balans... Fick ta hjälp av en massa grenar för att ta mig över. Tur att ingen såg mig :P


Ibland är det jobbigt att vara en sån tävlingsmänniska. Som här! Jag kommer ut på en väg och ser den här kvinnan gå före mig. Då måste jag gå ikapp och gå om! Hon ska fasen inte få vinna! Tyvärr hade jag inte helt koll på vart jag skulle så jag fick gå om och sen direkt ställa mig och kolla kartan vart jag skulle... Typiskt... Men jag vann ju! :)


Blir kanske lite svårt att se här på bilden men det är tusen miljarder myror! De sprang omkring som idioter! Vad gör de egentligen när de springer runt på stacken?


Visste ni förövrigt att Karlstad har sitt egna Stonehenge?


Strålande sol var det ja... Då blir man törstig... Då är det dumt att ha kvar vattenflaskan i bilen :( Här var jag fasligt törstig! Öken i munnen! :S


Jag gick och tänkte på vatten ungefär 95% av tiden. Jag övervägde flertalet gånger om man kunde dricka vattnet i bäckarna. Jag tänker: Om det rör sig -då borde det gå bra väl? Feg som jag är vågade jag inte...


Det är fasligt mycket grenar i en skog. Här spetsades jag av en gammal tall. Undrar om jag ska se det här som ett tecken att lägga ner innebandyn? Jag hade nämligen Grumströjan... Hmm...


Är inte den här skylten härligt ironisk :D


Efter dryga milen blev jag varnad om att det var en huggorm längre fram på vägen :S Jag blev seriöst illamående! Jag övervägde att vända om och ta en betydligt mycket längre väg tillbaka till bilen. Hur fjantig är jag inte! Sen borde jag väl vara minst lika rädd när jag skuttar runt i skogen? Det är ju där de bor... Men nej, jag gick där och stirrade på varenda pinne. Är det där ormen?!? :-O Faktiskt kändes det bättre när jag kunde smita in i skogen på en liten stig istället...

Man hittar mycket smått och gott i skogen! Som en MC-klubb :D Haha, om jag skaffar motorcykel ska jag absolut gå med i Tors :)


Sen var det som att någon hade hört mina böner efter vatten. Helt plötsligt stod den bara där! Mitt i skogen! En full vattenflaska med iskallt vatten! :-O Jag trodde inte det var sant! Men vems var den? Vad gjorde den där? Det var ju ingen i närheten och den var skitig på sidan.

Jag antog att någon tappat den, så hade någon annan ställt upp den fall den första någon skulle komma tillbaka så den enkelt skulle se den. I alla fall: Efter att ha kollat mig omkring flertalet gånger så kunde jag inte motstå! Jag klunkade i mig! :$ Åh så busigt! Jag kände mig lite smått kriminell! Fast, jag drack bara upp halva! Jag tänkte... OM ägaren, som nu varit så förståndig att ha tagit med sig vattnet ut, kommer tillbaka så vore det hemskt elakt av mig att ha druckit ur hela... :)


Ibland går det mindre bra att hoppa över bäckar :S


Dagens tur landade på 24 kontroller! :-O Galet många! Ja sen som rubriken kanske skvallrat om så traskade jag runt i 1,5 mil på 3 timmar och en kvart. Go motion! :)

I bilen låg mitt numera kokvarma vatten. Men aldrig har väl varmt vatten smakat så gott!!! Dock helt utmattad när jag kom hem. La mig på köksgolvet och drack vatten direkt ur tillbringaren och knaprade på några morötter för att i alla fall få lite ork tillbaka.

Fötterna var väl inte helt nöjda med dagen. Borde väl börja använda mina nya löparskor, men jag vill ju inte skita ner dom :P


Jag vill ha mera ledigt, mer fina dagar, mer svensk natur, mer mer! Känner mig lika lyrisk över detta som Adolphson-Falk över julen :)

Inga kommentarer: