fredag 27 januari 2012

Uppbokat

Nu börjar det bli fullt i kalendern igen, men för en gång skull känns det inte jobbigt :) Har inga övriga måsten eller saker jag behöver fixa så det är nog det som gör att det känns bra.

Utöver det vanliga helgstyret så som tacofredag, match och söndagssoffa ska det pimpelfiskas! Oj oj, hur ska det gå? Frysa asset av sig? Trilla igenom isen? Abborre ska vi försöka få upp. Jag siktar på 1 kg, allt annat är för dåligt ;) Jag kan ju inte så mycket om fiske... Kanske jag borde skriva en fiskeguide for dummies... Återkommer! ;)


Nästa helg blir det nog Hjotkvarn. Inte varit hemma sen jul ju! Galet ;) Kanske kan bli skridskor om vädret håller i sig... Är det kanske något partyparty på fredagen? ;) Så drar ju melodifestivalen igång på lördagen också!

Det tar mig inte helt osökt in på helgen efter det när jag får Lisa, Lina och Carro på besök för schlagerhelg med redbulldrinkar och kanske någon kommer visa mer än tänkt från balkongen även denna gång... :) Missade dock att vi skulle åkt på spa med jobbet på söndagen... Men men, det överlever jag utan! :) Prioritering!


Hoppas det inte är med några lika störiga som Jedward i år... ;)

Vecka 8 kommer som sagt Mimmi och Wilma, ja och när de åkt hem är det nästintill Mars! Det går undan här! Då ska vi byta lokaler på jobbet och hamna än mer centralt. Får en så där 400 meter längre att gå... Hårt ;)

Ja, det är med andra ord mycket på gång. Mycket roligt :)

Åh, åh, åh! En helt annan sak! Efter ett och ett halvt års önskande ska jag och Camilla få spela ihop igen :) HURRA! :D


Match ihop på söndag. Nervöst! Nu måste vi ju leverera! Så vill vi (eller i alla fall jag) så mycket och kanske passar lite för mycket... Men jag hoppas verkligen att vi kan få spel igen!

Igår lyckades jag förövrigt med en riktigt snygg tunnel. Rätt sjukt hur glad och nöjd jag kan bli för en sån grej...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kör med gäddhäng, det väger tyngre än om du ligger på isen med fel liggunderlag. Små abborrar är inte värt att bli våt av.

Lina sa...

Pffff