söndag 18 september 2011

Svikare

Första träningsmatchen för säsongen avklarad och jag har skrivit ihop en matchrapport här. Tycker det är lite jobbigt att inte kunna vara med och spela själv. Inte bara för egoistiska skäl att man självklart vill spela och vara med utan även för att det känns som att man sviker laget när man inte är med.

Jag vet ju mycket väl att det inte är "mitt fel" att jag inte kan vara med. Det är inte ett val jag gör att inte spela utan jag "får inte". Ändå känns det jobbigt som idag när vi har riktigt ont om folk... Inga centrar... Det känns ändå som att jag är en svikare... :( Hur blir man av med den känslan?

6 kommentarer:

Ass little helper sa...

Precis som FBK sägs ha en sjätte utespelare på plan när klacken är på topp så får du dra ditt strå till stacken från läktarplats tills du är fit for fight igen. Tror nog flickorna uppskattar ditt stöd tills dess att du kan vara med och dominera på plan igen.

Ass sa...

Jag har inte gått ifrån dom så långt som till läktarn -jag håller mig kvar på bänken som coachhjälp :) Men du har nog rätt... Ja i allt utom det där dominera då :)

Ass little helper sa...

Gott, extra coachning är ju aldrig fel.
Å ja, har förstått av bloggen din att du vilat dig i form ett bra tag nu, det kanske är det som gör verkan, poängligatopp i slutet av säsongen kanske?

Ass sa...

Förstå vilken form jag kommer vara i nu när jag vilat mig i form så länge :D Kanske bra att jag låter de andra få ett försprång i poängligan?!

Ass little helper sa...

Helt klart, tror nog de högre divisionstjejerna får akta sig också så de inte åker på pisk underifrån. Kanske kan bli ett nytt uttryck framöver om detta blir lyckat, i Sverige kanske det inte blir så stort men utomlands kommer sportkommentatorer att använda uttrycket "she made an ass of herself" när folk gör comeback efter lång frånvaro och dominerar.

Ass sa...

HAHAHA :D Självklart kommer det bli så :D