lördag 17 september 2011

Skitfin kultur och sånt

När det kommer ett mess: "Aaaaassssttttrrriiiiidddd!!! Skaru på kulturnatta idag eller?" från en barndomskompis man inte sett på 11 år så kan man väl bara inte säga nej?! :) Begav mig mot Värmlands Museum och biblioteket för att insupa skitfin kultur och sånt som varanteatern kallar det.

På tal om varanteatern och bibliotek så kan jag inte gå förbi ett bibliotek utan att i mitt huvud tänka "HALLÅ BIBBLAN HUR ÄR LÄGET!!!???". En vacker dag hoppas jag våga skrika det högt :)


I väntan på Alex tittade jag på "teater". De bara stod där... Jag förstår nog inte konst :)


Strosade sen runt på det lilla området och kollade på grafittikonstnärer, dåliga skejtare och lärde oss trippelsteg på lindy hop :)


Inne på Värmlands Museum fanns massa saker man kunde få trycka och pilla på -och det gjorde vi! Ibland utan framgång... Min favorit var legodiscot :P


Trevligt var det :) Men underbart är kort och magen kurrade så det blev hem för energipåfyllning. Dock verkar det som att något gick snett där... Innan halv elva sov jag i soffan och vaknade nyss upp, 3:37 :S Vart tog kvällen vägen?

Nej, bäst att gå och lägga sig på riktigt några timmar till! Skulle bara vilja hälsa till den där Sting också! :)

2 kommentarer:

Jocke sa...

Skämtar du?! Jag somnade och vaknade i soffan exakt dom tiderna du skriver här... =D

Ass sa...

Haha, det kanske är månen som styr oss även här?! :) Eller så somnade vi till samma kanal och så hände det något högt just då... Hmm...