onsdag 5 januari 2011

Nyår 2010/2011

Alltför tidigt ringde klockan och jag masade mig ur sängen. Dona lite och packa väskorna och sen iväg mot Linköping. Nyår betyder ju nämligen plojspel med innebandygänget där nere. För det första kul att spela innebandy igen (har haft lite ofrivilligt uppehåll ett tag nu) och för det andra kul att träffa folket. Många nya ansikten dock -men de var trevliga de med :) Tråkigt bara att inte "alla" var med. Foppa skyllde på att han varit sjuk, Rhöös var på väg att bli sjuk? Olivia vet jag inte... Tsss -Bara att säga att de inte vågade möta mig ;)

Sen var det dags för födelsedagskalas och lilla julafton ihop med Lisa. Blev en snabbversion av det hela eftersom båda snart skulle iväg på annat. Julmaten blev McD och granen var en garderobsblomma :) Trevligt (jag överanvänder det ordet just nu märker jag) var det i alla fall och jag tuffade sen vidare med bland annat ett par schyssta tumvantar (som jag trånat efter ett tag) i bagaget.
Nej nu ljög jag! Som att jag skulle kunna hålla mig!? Dom åkte på direkt :)

Sen var det nyårskalas hos Jocke. Bilder har jag fått upp här.

Bål (självklart med massa frukt ;) ), mat och tävlingar. Ja och sen kolla på några "traditionella" klipp också så klart!
Grevinnan och betjänten
Noshörningen

Cissi gillade verkligen den lilla motorcykeln
Jag har glömt det femte... Typiskt... Hjälp!?

Nu kanske de här klippen inte är helt lika roliga om man inte hängt med oss tidigare... Men men... Bara att gilla läget ;)

Min (enligt mig eminenta) musiktävling vanns av Jesper och Emeliiii och då blev hon så glad att hon kramade sönder glaset! :-O "Jag vinner aldrig något..." -Hmm, kanske värdarna ser till att hon förlorar för att få behålla porslinet? ;)

Mitt ansvarsområde var fyrverkerierna. Låter galet -jag vet! Men jag var äldst och pålitligast... Hmpf... Jesper är minsann flera månader äldre!!! Tyvärr ställde regnet till det lite så den stora bomben fick vi inte se :(

Snodde bilden av Michelle -hoppas hon kan förlåta mig!?
Sen började vi tricksa lite. Korttrick, öltrick och sen fick Vante (en av de 6? råttorna) vara med och spexa lite också.

Hon ser bara lite rädd ut där bakom kudden...
Råttmassage var obehagligt men också skönt!
Vid 3-tiden började tant känna sig trött och begav sig hemåt... Ja eller hem till mor då! Men ni ska ju inte tro att det är möjligt att smyga in (trots att jag för en gångs skull fått nyckel :-O ). Nejdå! Hon ställer upp toadörren (med en kloss så den inte ska åka igen så lätt) så att man måste slå till den med innerdörren när man kommer in. VARFÖR??? Suck...

Aja, nyår var bra -ingen extrem succe, men bra! :) Men jag längtar till midsommar... Det kommer bli bra i år!!

2 kommentarer:

G sa...

Bål med frukt, är det när jag brinner upp? =S

Ass sa...

Så måste det vara! För det var kiwi i... Men någon verkar ha släckt bålet med massa läsk! :-O