torsdag 13 januari 2011

Berlin baby

Då är vi på plats i Berlin :) Snart drar aktiviteterna igång, men jag känner redan att en uppdatering är på sin plats. Har ju redan hunnit med lite grejer -så som en övernattning på Skavsta intryckta som sardiner i minimala rum:


Blev tämligen varmt med 4 sovandes så kompakt... Men men, det var ju bara för några få timmar...

Rummet här på hotellet är betydligt rymligare och trevligare. Dessutom delar jag ju bara med Lisa nu -vilket (inget ont mot de andra!) känns gött.


Vi prioriterade det viktigaste först och packade upp dator och musik innan övrigt kunde packas upp. Förundras dock lite över konsten på väggarna... Varför hänger man den uppochner? :S


Jag är dock mycket nöjd med mina tofflor som låg och väntade på mig ihop med en morgonrock. Den har jag dock inte hunnit testa än...


Ännu mer nöjd blev jag dock när vi var på jakt efter drickbart till kvällen och hittade detta:


Gött :)


Vårt rum har egen vakt förövrigt :) Ja, och jag har testat hästen -den är ridbar! :) Lisa har haft look-a-like tävling med gubben -bilder kommer senare :)

3 kommentarer:

Zäta sa...

Ni ser ut att ha det bra. Schyssta tofflor, de kan nog passa på Karlstadsgator :-)

Kristina sa...

Måste säga att din julklapp (kameran) som du fick från den där asschyssta Astrid verkar vara riktigt bra ;-) Skarpa och snygga bilder... trots kompakt-format. Häpp! Kaptenen på burk -färdigblandad!? GÖTT MOS!

Ass sa...

Hehe, lätt att jag ska glida runt i dom i K-town sen :)

Ja hon den där Astrid är grymt bra på att köpa julklappar :P

Ikväll ska jag testa min morgan -blir intressant :)