tisdag 8 september 2009

Wiz eller Raw?

Lite sugen på ny klubba! Lindan är sliten... Bladet är visserligen rätt nytt, men ändå :) Tycker aldrig det blir lika bra lindat när man gör det själv som på en fabrikslindad klubba. Det är känslan som är det viktiga där...

Så kikade jag runt lite idag -Fat Pipe är ju givet, frågan är bara modell. Gallrade ner det till Wiz eller Raw. Jag spelar med Raw nu och har haft Wiz på två klubborna innan det. Kommer ihåg att jag var helt lyrisk när jag bytte till Wiz -det var kärlek direkt. Men sen när jag träffade Raw var det storförälskelse igen.

Wiz:


"En teknisk innebandyklubba tillverkad i kolfiberskaft. Det populära Wizbladet har en underbar känsla och bra bollkontroll. Med en skålning vid hälen och en speciellt designad spets kan du bemästra det tekniska och samtidigt ha full kontroll över dina skott och pass."

Raw:


"Fat pipe Raw 27 är innebandyklubban för dig som gillar att skjuta. Rawbladet är styvt i klacken och ger en extra snärt i spetsen för bra bollkontroll och för att optimera ditt skott. Kolfiberskaft designat i vitt och svart och med den snygga och praktiska tvåfärgade Hairy Star grepplindan."

Utseendemässigt så tycker jag att Wizen vinner. Läser man sen beskrivningarna så känns det också som att Wiz är mer för mig. Jag är ju inte den som tar skotten i laget här direkt :) Även om jag gillar att skjuta då är klart :) Känns mer som en backklubba.

Så efter 3(!) timmars powernap blev det att rusa iväg till träningen för att testa om jag skulle gå tillbaka till Wizklubba. Visade sig ganska snabbt: Kan inte passa med den längre :S Så det får väl bli en raw igen då... Kanske... Eller vad tror ni?!? Känns bättre med Raw just nu, men då har jag ju spelat med den rätt länge nu så det är kanske vana... Kan ju lösa sig bara man får spela in sig... Så svårt...

6 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

´Behåll den gamla :D

Ass sa...

Menar du att jag ska köpa en ny Raw :) eller ha kvar min gamla Raw :S

Tobbe Ö sa...

There can be only one: Wiz! Dessutom tycker jag faktiskt att egenlindat blir bättre än fabrikslindat... Man brukar kunna få några centimeter längre då vilket gör stor skillnad om du frågar mig.

Ass sa...

(Skönt att du tog med en bokstav till denna gången så blir det inga missförstånd ;) )

Hur långt ner på klubban håller du? :-O Aldrig känt att fabrikslindad skulle vara för kort... Hmm...

Lisa Eriksson sa...

Jag tänkte du skullebehålla den gamla.. Du sa ju ändå att den var ganska fräsch o du gillar den.. Så kanske du kan få hjälp att linda om :)

Ass sa...

Men då får jag ju inte konsumera :( och dessutom så lindar jag i sådana fall inte om utan kör hellre med kasst grepp -Om inte Tobbe åker till Norge och fixar åt mig är klart :)