tisdag 29 september 2009

3 backpar

När jag åker och tränar så vill jag bli trött. Känna att det har gett något. Svetten ska rinna, kinderna ska vara så där illröda som bara jag kan få dom till att bli. Så här ska det se ut:

Kolla hur håret dragit ihop sig till dyblöta korkskruvar!

Men efter dagens träningsmatch:

Ja ni ser... Håret lika rakt som imorse direkt efter plattningen. Inte svettig... Bara smygrosa i ansiktet.

Jag har varit mer röd i ansiktet när jag varit generad än vad jag var under matchen. Hade troligen blivit mer svettig om jag varit hemma och kört boxning eller något på tv-spelet.

Anledningen då: Vi var 12 utespelare idag -och vad gör de då?

Min direkta tanke är ju antingen att man delar upp och vilar en hel period, eller den enligt mig bästa lösningen att man kör 2 backpar, 2 centrar och 3 forwardspar. Men nejdå... Vi kör med 3 backpar! Seriöst?!? 3 backpar? I ett lag som inte vet hur snabba byten fungerar så är det ju brutalvärdelöst. Eller nej, det är värdelöst i alla lag!

"Vi kan väl testa och se hur det funkar?" -Jag kan säga på en gång att det blir skittråkigt för oss som är backar.

I sista perioden var jag i det backparet som startade perioden. När det var 1:40 kvar kom jag in för mitt tredje byte... Det är fan inte kul!!! Meningslös kväll...

Att vi sen spelade bedrövligt dålig i övrigt hjälpte inte humöret direkt. Visst vi vann väl med 9-3 eller något sånt, men ändå...

Okej, jag kanske surar lite extra för att jag tycker det är tråkigt att vara back överhuvudtaget... Men jag hade hellre stannat kvar som back och låtit två andra gå upp än att spela med tre backpar... Faktiskt!

2 kommentarer:

Tomas sa...

Om ni vann med 9-3 efter att ha spelat dåligt så MÅSTE det ju ha fungerat. Testa med 4 nästa gång!

Ass sa...

Tryck inte på mina knappar :P