onsdag 23 september 2009

3 män och lite sport

Finns ett par kändisar jag har svårt för:

Zlatan -Kaxig, dryg, sliskig, nonchalant, fixerad vid sig själv, med mera, med mera... Ja, han är helt enkelt inte min favorit... (som ni vet sen innan)

Winnerbäck -Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen!? Ja då är du tillbaka där du började, vad är problemet? Tyck synd om mig... Livet är för jävligt... Plink plink på min gitarr.... Buuhuu... Stackars stackars Lasse...

Stefan Liv -Egentligen borde jag väl tycka synd om honom som är så korkad men han gör mig förbannad istället. Så blåst! Öhhh, ehhh, jag vet inte?! Därför han fick bli målvakt: Stå här, stoppa pucken. Det var allt han klarade av att förstå...

Tänk er nu de här tre på en fest ihop:

Zlatan står och pratar om sig själv och hur bra han är. Lasse vrider allt han säger till att det är synd om Zlatan som har framgång för det är inget man vill ha i livet -samtidigt som han då självklart plinkar på sin gitarr. Stefan Liv står och försöker få upp bag-in-boxen.

Zlatan ifrågasätter varför Lasse då säljer skivor. Då blir Lasse så ledsen att han springer in i garderoben och sätter sig och plinkar på sin gitarr och tycker synd om sig själv. Liv skakar lite på boxen, har fortfarande inte lyckats förstå hur den ska öppnas.

Zlatan fortsätter stå och prata om sig själv och hur bra han är -även fast ingen lyssnar längre... Lasse ångrar sig och vill vara med på festen igen och kommer ut plinkande på sin gitarr. Liv har plockat fram en korkskruvöppnare och kör ner den i bag-in-boxen...

(Allt detta från ett samtal som spårade ur lite igår)

Annars då:
Träning idag och premiär för nya klubban.
Premiären för Färjestad gick bra förövrigt. Vinst direkt även om de bara var bra i första perioden.
Kanske blir förändring snart. Har tagit tag i saken i alla fall.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Om det är tre svenska personer som har lyckats med sina karriärer är det Zlatan, Lars och Stefan.

Ass sa...

Ja Gre-No-Li, ABBA och Börje Salming var ju inte så lyckade...

Lisa Eriksson sa...

Asså, även om du inte gillar dom till sättet Ass så har de ju ändå lyckade karriärer.. Sen om du inte gillar dom är väl en annan sak :)

Ass sa...

Jag säger inte att de inte har lyckats! Det lades dock fram som att de skulle vara de största. "Om det är några som lyckats är det de"

Nu skrev kanske inte heller jag de största, men de är i alla fall större i mina ögon.

Jocke sa...

Att du tog upp Gre-No-Li gjorde mitt Milan-hjärta oerhört lyckligt! =D

Ass sa...

Forza Milan :)