torsdag 6 augusti 2015

Team Mosbricka

Okej att det blivit augusti, men det kändes snarare som oktober när det var fiskedags härom morgonen, eller snarare härom natten. Höstkyla i luften och dimma i svackorna.


Som tur var blev det varmare betydligt snabbare än i oktober.


Jag testade mina nya fritidsbyxor som var väldigt sköna, men som inte passade för fiske i vind. De stretchiga delarna stoppade nämligen ingen vind alls kändes det som :S De får bli skogsbyxor eller något sånt istället.


Lambergstjärn låg spegelblank när vi åkte ut.


Vädret var i alla fall till en början bättre än fiskelyckan.


Till slut fick vi alla fall några små, och då får man göra det bästa av det och hålla fram dom så långt fram som möjligt så de i alla fall ser marginellt större ut :P


Gav upp relativt tidigt efter att varken ha lyckats charma gäddor, gös eller abborre. Åkte istället till Mariebergsskogen för att fira!

Jag har nämligen blivit invald i Team Mosbricka, och hur firar man det bäst? Jo, men en mosbricka såklart! :)


I Mariebergsskogen äter jag allt på min mosbricka. Den är nämligen gjord av glass och rosa marängkorv. Ketchupen är hallonsås, senapen någon slags smörkräm och den rostade löken är skapad av choklad. Bra grejer! :)


Kul att få vara med i teamet på riktigt nu, trots att jag nästintill varit med ett tag. Årets fiskemål är ju redan uppnått, så jag får istället fortsätta med min förhoppning, att få en gädda över 10 kilo... Hur svårt kan det va?

Inga kommentarer: