söndag 2 augusti 2015

Linkan

Plockade upp Lina och begav oss till Lisa och hennes nya lägenhet. Kanonfin! Nästan så att jag vill bo i lägenhet igen, men bara nästan ;)


Efter en trevlig kväll med "fika" sov jag gott på finkudden, och sällskap fick jag också av hunden. Allt sig likt hos Lisa, trots den nya lägenheten :)


Dagen efter var det trötta huvuden som startade med en film, som vi visserligen alla redan hade sett men som man kan se många gånger: Crazy, stupid, love. Åhhhhh! Bör ses av alla, men speciellt av alla som gillar killar... ;)


Tog sedan en roadtrip med Joels nya bil. Tyvärr för mig så luktade den även ny bil och det ihop med att jag fasligt lätt blir åksjuk när jag åker med = Jag låg och krälade i baksätet och mådde brutalt dåligt hela vägen.


Ja och långt skulle vi, ändå till Saint Tropez, Saint fucking Tropez! Ni vet där man toppar sommaren, efter finalhelgen i Båstad och vecka 29 i Visbö!


Eller så var det Vingåker och deras Factory Outlet som vi åkte till. Finns mycket som inte alls är min grej, men jag hittade några guldkorn. En större resväska och ett par Dr Martens. Allt i tjusig lila :)


Lisa köpte också en väska, men som alla vet har ju hon en helt annan favoritfärg...


Nu kan vi resa! Undrar vart vi ska...

Inga kommentarer: