torsdag 31 juli 2014

Sommar

Ofantligt mycket sommar nu :) Ja inte för att jag klagar! Eller jo, lite... För det finns en sak jag inte gillar med sommaren: Badutslag :S Vet inte vad jag får det av, men kliar gör det...  Så igår tittade jag snällt på när Elis, Hanne och Patrik badade i Skivtjärn.


Fick roa mig med att gå i strandkanten och plaska med fötterna. Kom fram till att fotavtryck i sanden är bra mycket fulare än de som blir på klippor. Tårna ser ju groteska ut i sanden :S


Grilla ska man göra på sommaren. Det hör ju till! Mycket skönare att kunna grilla hemma bara några stycken än sjuttiotolv stycken på engångsgrillar- som det ju så ofta blir annars. Då orkar jag inte riktigt göra någon ordentlig mat. Korv duger gott. Den behöver ju inte ens grillas om det skulle bli ordentligt fiasko med grillarna :)


Nu blev det visserligen korv igår igen (rester), men jag slog även till på halloumiost inlindad i bacon -bra grejer! Testa det! :)


Börjar bli färdiginflyttade nu. Inga kartonger som står inne i "bodelen" i alla fall :) Skönt! Sen behöver vi ju inte prata om förrådsdelen... :S

Inga kommentarer: