söndag 27 juli 2014

Besök och markiskrock

Man hittar mycket smått och gott när man går igenom lådor i källaren, så som mitt första körkort :)
Tänk sen att de där glasögonen var rosa...


En annan trevlig sak med att flytta är att man får både besök och presenter :) Tobbe och Marie kom med både spade och andra trädgårdsverktyg. Nu ska det grävas!


Lars och Kristina kom med både en grästrimmer och en orkidé, så nu är jag verkligen vuxen med 3 stycken :)


Robert och Mikaela hade också med sig sånt där som man behöver: Kir! :D Ja och så en Kalle på tyska från tyskälskarn. Passar min samling :)


Mikaela och Robert hade även med sig korv, jordgubbar och glass. Bra grejer! :) Känner mig bortskämd med alla presenter!


Ja och visst fungerade mors gamla grill :) Det blev 4 sorters apa, eller var det kyckling?


Man får passa på att äta på altanen när den är i skugga, annars är den så fasligt het. Ska köpa några segel att sätta upp för skydd mot solen snart. Ska bara få ur den där tummen, och det kan ta tid.


Avslutade besöket med en tur till Skivtjärn för att bada. Mysig badstrand med både sand, gräs och klart vatten.


Efter att gästerna åkt hem och efter en tur för att presentera oss för grannarna skulle det ätas på altanen. Fokuserad gick jag med min tallrik och tittade inte upp. SMOCK! Rakt in i markisen som stod ut från väggen, rakt i munhöjd :S Bet hål i läppen på fyra ställen :S Uhhh... Inte kul... Trodde först att jag slagit ut framtänderna, så ont gjorde det.


Det kom blooooood ur Astrid... Det lugnade sig som tur var relativt snabbt och blev inte så fasligt stor fläskläpp. Men jag kommer inte ha mariksen i den höjden något mer... Hellre att jag får stålstången i magen än på munnen...

Inga kommentarer: