onsdag 22 augusti 2012

Söndagshäng

Eftersom de andra har en förmåga som jag inte har, nämligen att sova fasligt länge om morgonen, så hade jag bestämt med mamma att hon skulle komma och hämta mig i Breven i söndags så jag inte skulle tråka sönder i väntan på att de andra skulle vakna.

Vi tog en tur till Pålsboda för att handla och passade då på att käka i kiosken. Vi tyckte vi var fasligt sluga och beställde en schnitzel och en lövbit och så delade vi. Då fick man ju två göttiga saker!

Fast, ja... Okej att det är snabbmat (Sibylla), men när man äter på plats tycker jag att man kan få en ordentlig tallrik och riktiga bestick... Både mamma och jag hade av varsin gaffel :P
 

Väl hemma i Hjortkvarn igen kom Mikaela förbi och så spelade vi massa sällskapsspel. Mamma utklassade oss totalt :S Som tröst bjöd hon på glass i glassbaren :) Skapligt lång kö får man lov att säga!


Förstår inte att det kan dra så mycket folk hela tiden! Lilla Hjortkvarn liksom... :) Ja, fast gott är det ju!


Avslutade besöket med en tur till Kjell för att se hur mycket grejer jag egentligen har uppe på hans vind. Det var mycket mer än vad jag trodde :S Det får nog vänta med att flyttas tills jag flyttat till hus :P

En annan bror kom på besök med sin nya leksa... jag menar med sitt nya nyttofordon :)


Stefan hade köpt en ny så Magnus hade köpt hans gamla. Nu är det alltså 3 av mina syskon som har 4-hjuling. Undrar om jag också behöver en sån snart... Nja, det får räcka med Rataxes ett tag till :)

Inga kommentarer: