söndag 12 augusti 2012

Lovva 18 år

Jag har så sjukt mycket bilder från igår! Jag/Vi har gått bananas med kameran :) Roligt! Nu förstår jag varför det fulladdade batteriet tog slut...

Det var i alla fall 18-årskalas för Lovva med tema drömyrke. Inte alla som klädde ut sig så mycket men några hade tänkt till mer. Blev även lite hejdå-fest för Michelle som kommer flytta till Tyskland ett år och jobba som au-pair :S Så till vintern blir det nog ett Lübeckbesök :)

Jag hade köpt en smällkaramell med godsak i...


Åkte först och hämtade upp Michelle som skulle vilja vara pirat: Härjar runt och dricka rom, vilket jobb :) Fasligt snyggt svärd och plunta hade hon fått tag i också!


Jag skulle vilja vara innebandyproffs och spela i landslaget. Eller ja, det var kanske mer en ursäkt för att få gå på fest i mjukiskläder :P Här visar jag upp mitt fightingface som jag har på planen ;)


Man kan nästan tro att temat var barnkalas... Ja och det var det nog lite också :)


Robin och Johan skulle vilja vara tennisproffs och spela dubbel... fast förr... när man var snygg när man spelade Tennis :)


Det kördes liknande lekar som jag hade sist jag fyllde. Här tävlar Lovva (fn-arbetaren), Rickard (lastbilschauffören) och Alexander (miljonären) i att äta sockermunkar.


Sen skulle det ätas citron... Man kan nästan ana att Robin inte tippat sig själv som segrare eftersom han bara sitter och slickar på citronen :P


Sen kom konstnären/rockstjärnan Nea upp och tävlade i hålvana. Verkar som att Rickard haft syslöjd för han blev först att få på all pennepasta på tråden :)


Prästen(?) Ronjjah (stavar hon verkligen så? :-O ) hade problem med ballongen. Inte helt otippat hade Johan "störst lungor"... Antar att det är därför han kan prata så mycket...


Så skulle det tuggas snöre... Jag var inte bäst i det den här gången heller :S Jag hatar att förlora! :(


Sista grenen kom hattmodellen Kumlin upp och visade sig vara den törstigaste!


Dags att öppna min present! KIR! HURRA!!! Oj så glad hon ser ut...


Kirfest kirfest hela dan... Ja och när den flaskan tog slut så kom nästa present... Ja och tror ni inte att det också var en Kir! :-O ;) Ja och så höll det på...


Michelle visade sin överlägsenhet i snörätning!


Vilka jävla rumpor de har! ;)


Så musikquizade vi och jag hade försökt ta teman som Lovva skulle kunna. Mycket riktigt var det sen hon och Kumlin som vann. Självklart var det kinderägg som pris så de fick bygga lite.


Nej, men är det inte? Jo men visst är det! Slash!!! Snyggt Nea! :)


Det finns mycket som kan fungera som gitarr. Här testar Robin tennisrack och Michelle skumsvärd och rockar loss. Själv testade jag innebandyklubba som också fungerade bra.


Här kommer din nya profilbild till facebook Michan! :)


Joråsåatte...


Lovva gav sig på att slå Robins rekord i ostbollssmile, dock utan större framgång...


Man kan ju inte ha en plunta utan att dricka ur den...


Sen visade det sig att det fanns fler presenter... Man ser ju hur glad hon blir... Undrar vad det kan vara...


Jodå, mera Kir!!! :) Lovva gillar Kir!


Mer barnkalas: Hela havet stormar


Det var ju inte så där fasligt smart att köra den leken med stolar med armstöd... Vi är många med blåa lår idag :S


The fantastic 4! Nu började det dra ihop sig...


Tillslut var det bara jag och Alexander kvar och vi sprang och sprang och sprang och sprang... Blev som en irländs julafton! :) Men tillslut satt jag trots alla puttningar i ryggen som segrare :) Svettigt! Jag älskar att vinna! :)


Tyckte det var länge sen någon stod så här...


Skön hon är, fröken Rudin :)


Sen blev det Johan-show som vanligt :)


Tennisrack kan göra ont... Alexander fick 2 minijack i läppen...


På barnkalas har man ju även fiskedamm! Jag blev lite avundsjuk på den innebandyklubban... Den såg bra ut... Annars hade den ju inte blivit använd så mycket tänker jag...


Avslutade festen med korv och bröd som nattamat innan Kumpan kände för att testa Michelles skor. Kanske för att man får en sån fin rumpa i högklackat? ;) Kumpan med rumpan är ju ett namn som går i släkten :)


Då kände vi i alla fall att det började balla ur så det var bäst att gå hem!

Kom hem fasligt sent. Mamma hade visst redan hunnit hämta in tidningen.... Lite sleten idag med andra ord, men nu ska det hejas på handbollslaget i slutspurten på OS! :)

Fasen, jag tycker inte om när OS tar slut :S Aja, det tänker vi inte på nu! :) Heja heja!

Inga kommentarer: