söndag 28 augusti 2011

Skövde

Sitter här med ett smil på läpparna och vet inte helt var jag ska börja... Från början kanske? :)

Lite smått spontant begav jag mig mot Jesper, Skövde och matfestival. Hade hört så mycket om det och skulle inte bli besviken!

Mötte tre "glada" gossar:
"Astrid Astrid Astrid, de har vinprovning i år också!!!" :D


Drog in på matområdet för mat, mera öl (för de andra) och spaning ;)


För andra året i rad så vann hummersoppan den interna omröstningen -eller nej förresten vinprovningen tog nog vinsten ändå ;) Jag missade dock all mat på själva området eftersom jag kom så sent :( Nästa år ska jag vara med på allt!

Hem till Jesper för speleftermiddag. Jag och Robin var inte riktigt så bra på bordshockey som Jesper och Jocke var... Men man hann i alla fall med att se vad som hände i vår match ;)


Surar lite för att jag tappade 4-2 till förlust 4-5... Men men, Robin blir ju så sur om han inte får vinna så jag lät han vinna... Så var det!!

Jesper var galen och sköt en så hård passning för styrning så han sköt av benet på sin egna spelare! :-O Stackars Selänne...


Kräftkalas kräftkalas!! Nu är det kräftkalas!! Nu ska det bli ett jäddra hålligång ;)


Nej Jocke! Det är inte så man äter kräftor... Inte ens om baguetterna ser ut som korvbröd...


Jesper vågade återigen bjuda in Mikaela och hon fortsätter komma -inte illa :)


Även Jonathan som överlevt en midsommar i Breven kom för kräftkalas.


Tipp tapp tipp tapp tippe tippe tippp tapp... Var tämligen avundsjuk på de andra förra helgen när de fick spela öltipp så hade jag till denna gången köpt russin så jag i alla fall skulle få vara med litegrann :)


"Jag vet ju att ni slickat på glasen när jag tittade bort! Lööölööölööö -så gjorde ni!"


Vi skojade även till det med lite mer avancerad tipp:


Svårare att räkna ut vilken det är så här... Åh tipp, åh tipp, åh tipp tipp HURRA!!!

Nu började det bli lite stökigt... Varpå Jocke säger: "Nej nu måste vi dra till krogen innan det här spårar ur!" Just då testar Robin på en påsklämmepiercing... (Fråga inte varför!) Jag tror det redan var för sent då... :S


"Aaalriiiiight!" /Svullo


Efter lite dans till irländsk folkdans kom vi i alla fall iväg till Skövde men min bil är visst svår att gå in i då både Robin och Jocke öppnade dörrarna och slog i magarna... Skrålade In Flames låtar hela vägen ner -Jag tror inte det finns någon bättre skiva just nu alltså... Jag vill inte lyssna på någon annan och jag tröttnar inte!

Ner i källarn för dans...


Jag kollade på... Vilket faktiskt var ett lyckat "raggningsknep" -Har aldrig haft så många som kommit fram och pratat med mig en utekväll annars. Eller är de trevligare i Skövde? Eller var klockan kanske kvart i tre?!? ;)

Efter ett något misslyckat försök att få damsällskap till dansgolvet på slutet så avslutade Jocke och Robin utekvällen med en mysig slowfoxbuggstryckare :)


På hemvägen fick de för sig att de skulle till Pööööölsemannen... Jag vet inte vart de trodde att de var på väg... Men det finns ingen pölseman Skövde...

Lite besvikna när de insåg detta -men det glömde de snabbt och istället började de sjunga: "Ute faller snöööö, i spiltan blacken stååååår..." osv... Självklart med tillhörande dans ala Mats Fredriksson...

Vi kom i alla fall hem tillslut och de var vid liv imorse :)


Galet skoj hade jag :) Även om jag inte tycker det är så kul att gå ut då är klart... Skönt ändå att gå ut med sådana som blir mer "fnissfulla" än "tröttfulla" :) Jag smilar än :) Sjuka gossar mina kära syskonbarn :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Det känns tryggt att galenskapen fortsätter även utanför Brevens gränser. Kram på er från Inger