fredag 22 oktober 2010

NGGW

Ja jag vet att det var länge sen, men det var många många bilder att gå igenom. En del att censurera... En del att bara exkludera :)

Här finns i alla fall alla bilderna, och för er som inte orkar bläddra igenom allt så kommer här snabbreprisen:

Det var alltså dags för NGGW del två -denna gången i Linköping. Kvällen startade hos Lisa och på schmeat stod barnkalas :)


Det blev hallonsaft och fiskedamm bland annat och vi fick reda på att helgens hedersgäst skulle vara den mest långväga gästen: Lina


Genom att utföra vissa rörelser med sin vipbricka så kunde hon bland annat slippa utföra saker själv, få påfyllning, gå före i kön...

Några glas hallonsaft senare begav vi oss till bowlinghallen för del 1 i kampen om den eftertraktade Pålkalen: midnattsbowlingsdisco.


Efter lite velande fram och tillbaka kom vi fram till att det nog var dumt att gå vidare där på natten -vi skulle ju upp tidigt och kunna utföra diverse tävlingar på lördagen... Var ändå några/någon som hade svårt med det dagen efter ;)

Dag 2 startade vi med en tur till trädgårdsföreningen för stövelkastande och frågestund.


Musikquiz uppe på kontoret där vi även fyllde på magen följde sedan.


Hem en sväng för att snygga till oss innan det blev middag och sen förkrök hos Anna. Där blev det ytterligare många roliga tävlingar. Roligast var nog hävtävlingen -för den vann jag :P Americanodansen och härj följde därpå:


Mongolina tittade förbi... :D


Svårt att få med alla roligheter som händer hela tiden. Alla roliga kommentarer. Allt flum, men det är fantastiskt roligt :D Kanske bilderna kan tala för sig själva?


Sen drog hela gänget ut på stan. Lite problem med kön in... Men när vi sa att vi var på möhippa så fick vi gå före :) Vakten blev väl inte lika nöjd på oss när han kom på oss att vi faktiskt inte var på möhippa, trots prinsesskronan...


Jag kan inte tänka mig att det är många jobb där kollegorna har en så skön sammanhållning och hittar på sånt här!? I like it!!!

NGGW3 coming up in 2011...

Inga kommentarer: