onsdag 13 juni 2012

Millencolin dag 1

I en annan del av länet försökte ett gäng med Karlstadbor sätta upp tält. De är nog inte så vana campare...


Jag tror att alla kan se att detta inte är uppsatt rätt... Man ser ju tydligt att pinnarna ska vara på utsidan av tältet och att de olika långa pinnarna inte har hamnat på rätt plats... Men men, Fredrik och Gabriela verkade nöjda över sin bedrift :)


Kanske insåg han att hans tält inte var alltför fagert och försökte supa det snyggt!?


Blev lite avundsjuk på Gabrielas kudde faktiskt. Ja inte för att den fick kramas med Satan då, men den var fasligt söt :)


En annan sak att vara avundsjuk på var Robbans kylportfölj. Det man behöver ha är en portfölj och en tältgranne med is. Bra där!


Får förövrigt tacka Elis för ett gäng med bilder från helgen. Både bilder från när jag inte varit med och lite bättre bilder från konserterna.

Tillslut anslöt även vi övriga och satte då upp det sista tältet som Jocke varit och inhandlat tidigare på dagen.


Tjusig lysande grön... Perfekt att se i mörkret! Bara det att det fanns ett annat likadant lite längre bort på campingen så jag var lite orolig att de skulle irra bort sig och tränga sig ner hos några andra...


Lovisa skippade sitt studentkalasande för att festivala istället. Lite märkligt i mina ögon. Det är klart att det är kul att festivala också men studenten är ju bara en gång i livet.


Jocke hade på sig festhatten såklart!


Jag blev lite avundsjuk på att de andra fick vara med på bild så jag "råkade" fota mig själv när jag skulle fota Crom -smart ;)


Efter en fasligt kort men effektiv förfest knatade vi iväg mot Brunnsparken. Karlstadgänget hade redan gått iväg för att hinna se the Hives.


Lite jobbigt sådär att vara iväg med två gäng och man "hör till båda". Det blir för många personer för att kunna hålla ihop alla hela tiden så det blir att man splitras. Men då vill jag var med i båda grupperna, för tänk, annars kanske jag missar något roligt! :-O "Har de andra roligare än oss nu?" "Tycker de att jag är tråkig som inte är med dom nu?" osv. 

Precis innan vi skulle gå hällde jag upp ett glas med färdkost. Då ringde Emil och jag lyckades inte koordinera händer, glas och mobil utan då hällde jag ut hela glaset :S

Aja, nytt innehåll och så iväg!

På väg dit så stannar vi upp för en dryckespaus. Då kommer 3 cyklister i full fart och två av dom lyckas svänga undan, den sista kör rakt på mig och jag far i backen ordentligt. Sablars så ont det gjorde! Landade mitt på knölen på skinkan :S Men men, kläderna höll. Blev bara en blå knoge och blå rumpa med extra knöl... Ja och så var det ju glaset då... Det innehållet försvann ju... Igen! Det var helt enkelt inte meningen att jag skulle bli så stökig i fredags :)

Aja fram kom vi! :)


Hann faktiskt se lite av the Hives och det var drag på dom som väntat. De ska ju vara så bra live sägs det... Dock är det ju inte så himla skoj när man inte kan låtarna :S


Bättre blev det när Millencolin kom upp på scenen!


De körde 25 låtar på fredagen och 25 andra på lördagen. Smart upplägg! Om det nu inte varit så att de körde the Ballad redan på fredagen :S Den var allt värd att vara med på lördagsspelningen!


En helt okej spelning på fredagen men bättre skulle det bli...


Blir fasligt glad av Millencolins musik även om det inte var alls många av mina favoriter på fredagen :)


Det är svårt att få bra bilder från scenen... Men Elis lyckades rätt bra ändå :)


Regnet började falla på slutet av konserten men det var ändå inte "kallt regn" så det gjorde inte så mycket. Dock var det väl lite onödigt av mig och Emil att missförstå varandra vilken väg som vi skulle ta till campingen så vi traskade någon extra kilometer tillbaka till tälten.

Aja, tältet var torrt så det var bara att ta på sig torra kläder så orkade man prata strunt ett tag till. Ingen fara! Värre för Gabriela i det läckande tältet :S Ingen höjdare att vakna i en pool :S

Inga kommentarer: