söndag 17 juni 2012

1 mil på 3 timmar

Snart dags för första vinstdragningen i kontrolljakten! Då vill man ju ha så stor chans som möjligt att vinna, så det är bara att ge sig ut på jakt igen :)

Rätt underhållande att ha med sig en fotograf och se honom kräla runt och jaga de perfekta bilderna.


Under tiden han krälade runt fick jag tid att spana på naturen. Massa sniglar ute på vägarna igår!


Gårdagens vandring var relativt svår och vi traskade lite onödigt långt... Skulle ta oss från punkt 1 till punkt 2 men det gick inte alls bra... :S Aja, vad gör väl någon kilometer extra?!


Det här var ett av de mindre stenpartier som stod ivägen för oss.


Finns det något ställe att gå ner i, ja då måste man ju ner och kika om det kanske finns något kul att fota där nere!


Som sagt var det många sniglar ute igår och det verkade som att de hade någon slags fest (det var ju ändå lördag). En så där 5 stycken hade samlats och jag såg att några andra var på väg till samma ställe. Jag kände mig snäll och lyfta fram eftersläntarna till festen så att kalaset kunde dra igång. Man gillar ju inte när folk kommer sent... ;)


Hade med oss fika i ryggsäck men pga myggen så hoppade vi över den rasten. Så helt i onödan släpade jag med väskan :S Blev något svettigt...


Ca en mil idag och det tog ungefär 3 timmar. Det ger en snitthastighet på typ 3,5 km i timmen, att jämföras med de 20 km i timmen stadsloppsvinnaren vann med. Ja nu är det ju visserligen helt annan terräng och han slipper ju klura på vart han ska... Men ändå...

Nu har jag bara 30 kvar av orginalkontrollerna! Fast, ja, det har ju tillkommit 40 extrakontroller jag också behöver ta... Jag har att göra i sommar :)

Inga kommentarer: