tisdag 27 december 2011

Mellandagsrea

Vaknade upp med halsont. Vad fasen! :( Hur skaffar man sig ett bättre immunförsvar? :S

Trotsade ändå alla symptom och tog med mig mor, Susanne och Kim och åkte iväg till Marieberg och rean. Varför? Jag hade en plan på att hitta en skiddress och vinterkängor på rean. Ja men tjena! Jag hittar ju aldrig något på rea! Istället går jag och svär över att det är mycket folk. Går inte ens in i affärer där kön är för lång. Blir bara jobbigt för huvudet.

Nu kom jag ju visserligen hem med en skiddress, men det var ingen rea på den. Skor tror jag att jag hittat men jag behövde sova på saken ;)


Blev visst herrbyxor, men det var de som satt bäst så vad fasen :)

Jackan är väl inte helt olik den jag har... Men den är ju inte för skidåkning :P


Borde kanske inte ignorerat symptomen för nu ligger jag här i feber... Igen... Men samtidigt: Den hade nog kommit ändå så då fick jag i alla fall något vettigt gjort idag :)

Jag säger som Lotta på bråkmakargatan: Jag kan visst allting! Utom slalom förstås... Men nu har jag i alla fall kläderna för att lära mig :)

2 kommentarer:

Lisa Eriksson sa...

Ska du iväg och åka skidor?

Ass sa...

Njej, det har jag ju visserligen inte planerat... Men jag ska inte vara feg längre och banga för att jag inte vågar och inte komma med lama ursäkter om att jag inte har grejer :) Börjar bli sugen att lära mig!

Sen kan det gå åt när man är ute och leker i snön också :) Skridskor, snowracer och sånt...