söndag 25 december 2011

Känslosamt

Det är inte ofta jag är till kyrkan. Är väl i stort sett bara vid jul jag går dit. Är nämligen inte direkt förtjust att gå dit, för det är så mycket känslor och tankar som kommer. Sista platsen man sagt hejdå till så många. Sista platsen man sagt hejdå till pappa...

Försöker verkligen att inte tänka på det, men med all stämningsfull musik och allt vackert är det svårt att låta bli... Ögonen blir glansiga och helt plötsligt blir man förkyld... :S

Igår klarade jag mig ganska bra faktiskt. Men så skulle jag inte tänkt! För då kom helt fel låt... Hallelujah... Jag klarar inte av den i vanliga fall (definitivt inte med videon från OC) och i det här sammanhanget var det kört :S Hatar den låten! Eller egentligen är det väl motsatt... Men jag ville inte höra den på julafton!

Vackert var det i alla fall! Kul att se Andreas och Louise sjunga också :) Eller att höra kanske man säger...


Träffade även på min gamla pianolärare tillika körledare Per-Erik men ledsen Lilian, jag tänkte inte på att tipsa om din blogg och de maffiga kyrkorglarna! :( Här matar han julgetterna som skapade julstämning utanför.


Mamma skällde på mig att jag inte tog emot en skumtomte utanför.
"Men, jag sa ju nej tack och jag var inte sugen!"
"Men du kunde ju tagit så hade jag fått två!!!" :D

Kul att åka iväg på julfirande med släkten med röd snok och glansiga ögon... Men men... :) Är det några som kan få mig på humör igen är det väl dom :)

Inga kommentarer: