söndag 14 juni 2009

Spontanutgång

Låg hemma i soffan igår och kände hur alkoholsuget bara steg och steg... Men inga vänner att parta med så jag låg kvar... Så kom sommarkrysset på tv:n... Då kände jag bara: Nääääääeeee!!! Det här går inte!!! Jag tar och festar själv och går ut! Hur svårt kan det va :D

Distansfestade med Joel vid datorn. Det betyder att man sitter och skriver till varandra och skickar "bra" länkar på youtube till varandra. Skoj var det i alla fall :) När jag sen blivit tillräckligt modig (läs: full) så begav jag mig ut.

Hade turen att springa på en bekant direkt när jag kom ut så jag behövde aldrig vara ensam -Skönt!!! :) Ensam tjej med pojkarna = Inga pengar spenderade = Nice :) = Full = Mindre nice :S

Gick vidare till ett annat uteställe och där skämtade hon i ingången om att hon ville se leg -det var visst välkända gossar jag hängde med. Jag trodde dock att hon var seriös, jag brukar ju alltid få visa leg... :$ Så då blev det lite pinsamt... Typiskt... :)

Glömde äta fyllemat så mådde skitdåligt inatt -allt bara snurrade... Uff...

Nästa helg ska jag ta det lite lugnare :) Då ska jag ju kunna köra bil dagen efter -för att inte tala om att spela innebandy... Längtar efter er gänget!!! :)

Inga kommentarer: