tisdag 3 juli 2012

Sommarvik

Det har blivit en tradition att jag "våldsgästar" Kjell, Susanne och Kim när de är ute och campar på sommaren, så nu när de var så nära som i Sommarvik utanför Årjäng (om nu 10 mil kan ses som nära? :) ) så var det ju bara att bege sig dit :)


De hade till och med lyckats få en plats med sjöutsikt! Visserligen mellan bilarna, men ändå! :)


Bror verkade nöjd med att ha semester och både öl och en liten stänkare fick det allt bli :) Jag vill också ha semester...


Förutom att det var fasligt mycket grus var det en fin camping med mycket aktiviteter. Lekplatsen låg precis bredvid deras husvagnar. Ja, plural på husvagnar där ja, för det var inte bara Kjell och co där utan de hade även tagit med sig grannarna på resan :)


Minigolf hade de redan spelat tidigare på dagen så det blev inte av att vi testade. Jag tror de spelade innan för att de var rätta för att förlora mot mig... ;)


Poolen hade de också redan testat och det gjorde mig inget att jag inte fick hoppa i där :P Trevligt utsikt ändå från poolområdet, ner mot vattnet.


-Kom Kim, vi måste ju ta kort med älgen!!!
-Åhhhh, varför då???


Jag tyckte visst det var roligare med älgen än vad barnen tyckte... Men han såg ju så glad ut :)


Tog en promenad, spanade på vad som fanns att underhålla sig med och vattenleksakerna fick två tummar upp!


Lekte med såpbubblor en sväng...


Egentligen en rätt dålig bild eftersom den blev lite suddig men jag diggar verkligen Leos min över den gigantiska bubblan som var på gång :D


Ja så ska det ju grillas! Det gör man när man campar! Det måste man :) Gott är det!


Avslutade besöket med en till rundvandring på campingen. Galet många säsongsplatser. 200 av 300! Ja och de flesta var sådana här fläskiga as som står året runt... Skaplig utsikt i alla fall! Men varför inte köpa en sommarstuga?


Sjukt många norskar också förövrigt så det kändes skönt att åka därifrån ;)

Nejdå, hade gärna varit kvar längre men men... Jobba ska man ju... Bättre en liten sväng än ingen sväng alls! :)

2 kommentarer:

Rogersdottern sa...

Jisses!!! Den sista "husvagnen" såg man i te mycket av... Som du skriver: varför inte köpastuga, det var ju uppenbart att det var det dom ville ha... Hoppas du trakaserade familjen K/G riktigt ordentligt, det kan dom behöva nu när inte jag kan göra det, förutomi telefon då... :-)

Ass sa...

Jag gjorde mitt bästa i alla fall :D