onsdag 11 juli 2012

I'm gonna go watch a moooooovie

Stiltje här i bloggen just nu. Blir ofta så efter en större happening, för då känns vardagliga småsaker inte som något att skriva om. Ja sen har jag inte gjort så mycket heller. Vilar mig i form inför semestern och kommande äventyr :)
Har varit ute och jagat kontroller i måndags. Ligger nu på duktiga 90 av 140. Kommer visserligen 20 nya på lördag... Men vänta bara, jag ska ta alla innan hösten är här! :)

2 filmer har jag fått med mig i veckan. The Debt var först ut. En helt okej film om hemliga agenter som får leva med sina val i yrket resten av livet. Vill inte säga för mycket om ni ska se den :) 7 av 10 får den iaf av mig, så sevärd men ingen vinnare.

Igår fick Elis (mannen som inte riktigt kan det här med att slå in paket normalt) välja film.


Det skulle han inte ha fått! Project X är det sämsta jag har sett på ett bra tag. En kille fyller 17, har FF och ställer till med stort kalas. Sen är hela filmen bara klipp från hur festen spårar ur. Eller ja, första halvtimmen var planerande av festen (fast då sov jag, men jag missade inget). Det fanns liksom ingen handling... 2 av 10...

Annars då? Några måsar har fått för sig att uppfostra sina ungar på parkeringen bredvid min bil... Föräldrarna tycker inte om när folk passerar min bil... 


Säger som min bror Magnus: Jävla måsar!!! ;)

P.S. Jag behöver tvätta bilen...

Inga kommentarer: