måndag 19 mars 2012

Till salu

Har inte hunnit (läs: prioriterat) att gå igenom bilderna från helgen... Men det kommer :) Har i alla fall haft en riktigt rolig helg med gigantiska grisar och illaluktande kameler :)

Istället kan jag tipsa er om att affären i Hjortkvarn är till salu ;) Gillar texten: Livsmedelsbutik med fastighet centralt belägen i Hjortkvarn. Haha, vad är inte centralt beläget i Hjortkvarn?! :D Men men, det låter väl bra :P

Hockeyn ger mig magont... 2-2 i matcher nu... På väg hem från Kolmården stannade vi för att käka på en pizzeria med tv. Gött 3-2 ledde vi matchen med och inte så långt kvar. Men när jag har beställt mat så är det redan 3-3 och sen bara rasade det till 3-5 :( Jag tror det är att de behöver ha mig i hallen för att vinna ;) Har just skrivit ut min biljett till onsdagens drabbning i LLA så då blir det vinst! Men först match framför tv:n idag... Nervöst som fi fasen!

Vinterstudion är slut för säsongen :( Återblickarna igår på säsongen som varit gav mig gåshud och puls även fast jag vet hur det slutar. Vad är det för fel på mig? :)

5 kommentarer:

Anna sa...

Såklart du måste vara där.....önskar jag hade kunnat vara där på onsdag oxå. Hoppas nu bara att det går bra ikväll så inte HV kan avgöra på torsdag - tänk hur jag har det här hemma, F håller på HV!!!! (måste vara en av få ;-))

Anna sa...

på onsdag ska det ju va....

Ass sa...

Åh fy, du måste ha det jobbigt hemma! :S Hur tänkte du när du valde honom egentligen ;)

Men men, nu bänkar vi oss framför tv:n och håller tummarna ikväll :)

Kristina sa...

Ska inte DU bli butiksägare då? Slå dig in på en helt nu, spännande bana? ;-)

Ass sa...

Haha :D Nej, där blir det nej :) Bestämt nej :D