lördag 3 mars 2012

Bränd

Vi kan säga så här: Det var inte så skönt att bada efter dagens match!


Vätskar fint :S

Blev ordentligt tacklad över sargen och gled med benet mot sargen. Landade olyckligt på Amanda som slog huvudet i väggen bakom :S Men men, det verkar ha gått ganska bra ändå som tur är!

Matchen då? Ja vi ligger ju i botten och sliter och med två matcher kvar skulle vi behöva minst 3 poäng och 17+mål för att sluta över strecket. En målorgie var alltså önskvärt mot bottenlaget i serien. En målorgie fick vi också :) 20-3 Fast med 17+mål i denna match så behöver vi fortfarande spela minst oavgjort sista matchen mot tabelltvåan för att inte sluta under strecket...

Till och med jag gjorde ett mål! :) Även fast jag gjorde en dålig match... Uff, jag vill inte vara back mer :( Fattar inte varför de fått för sig att plocka ner mig där nu. Det började ju gå bra framåt! Det var så kul att få spela med Camilla igen! Tycker inte heller att det gått dåligt för backarna så det finns någon anledning för omorganisation... Men men, man får väl vara glad att man får spela och lita på att de har en bra tanke bakom det :)

Har börjat tänka på nästa säsong... Skulle inte vilja ha en så här märklig och dålig säsong som min sista säsong men samtidigt har jag inget större sug att fortsätta. Inte allt i laget som lockar. Kanske avsluta i något b-lag i en lägre division? Hmm, får klura på det... Först och främst vill jag bara träna upp mig igen, få något som kan likna kondition och bli starkare. Sen får vi se!

2 kommentarer:

Sandra sa...

I vilket lag och division spelar du i nu? :)

Ass sa...

Nu är det Grums som gäller i Värmländska div 2.