onsdag 21 mars 2012

Generad ner till tårna

Ligger i sängen och drar mig. Har ingen lust att gå upp. Kollar mobilen om det hänt något kul i världen (läs: i min värld, inte så att jag läser nyheter eller så, utan jag kollar facebook och bloggar :P ). Ser att mitt vykort till Lilian har kommit fram :) Det blev mer uppskattat än vad jag kunde tro :) Ett så här smickrande inlägg har jag nog aldrig läst :) Vad gullig du är! :) Jag blir så generad...

Ser fram emot att få besök! :D

Nu har jag fått energi för att ta mig ur sängen :) Viktig dag idag! Ska till LLA och förhoppningsvis se mina Karlstadpöjker ta sig till semi i slutspelet. Hoppas hoppas! 

4 kommentarer:

Sassäh ᵔᴥᵔ sa...

Hallojs kära du! :) Hoppas du får en underbar onsdag. Lust att eventuellt göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.
*nojjz.blogg.se*

Ass sa...

Tack detsamma du :) Jag har dock inte bloglovin så jag vet inte vad du pratar om :S

Lilian sa...

Du är bara för härlig Astrid!!!


PS. Till *nojjz.blogg.se* Bloggbyte? Du menar blöjbyte? Behöver du hjälp? Jag är en hejare på att byta blöjor så säg bara till om du vill ha hjälp! Och om du känner för att byta något mer så har jag en massa bokmärken liggandes från när jag var liten. Om du har det samma så kanske vi kan ta upp den hobbyn igen? Om jag får din söta hund som ligger i en korg med glitter på så kan du få min bild på en gul nallebjörn som går över en bro med ett knyte på en pinne på sin axel. Visserligen har ditt bokmärke glitter på sig men min nallebjörn är faktiskt större än din hund så det är ett rättvist byte tycker jag. Vad säger du? Bytt är bytt kommer aldrig åter!

Lisa Eriksson sa...

Coolt :)
Trevligt vykort du skickade!